lauantai 25. huhtikuuta 2009

Maalaiselämää...

Olimme tänään tyttöjen kanssa mummin ja papan(minun vanhempien) luona käymässä,kun papalla oli nimpparit.Rainolla on vieläkin yli 38asteen kuume ja itselläni on kurkku kipee ja nuha,joten ei ole koirien kanssa päästy ulkoilemaan. Kyllä oli mukavaa käydä maalaismaisemassa vähän kävelemässä,kun ei ollut lasinsiruja yhtään vähän yli 1km lenkillä.
Koirat olivat ihan sekaisin maalaishajuista ja oli itsestäkin mukava haistella sitä puhdasta ilmaa...kun ei ole maalaistaloja kuitenkaan siinä matkan varrella,joten ei haissut lehmänlanta =)
Hajuja oli niin paljon,että tyttöjen korvat olivat aivan lukossa ja hihnassa ei ole kumpikaan moneen kuukauteen vetänyt noin paljon.
Harmittaa vaan kun en tajunnut ottaa kameraa mukaan että olisi saanut kuvia.
Mummin ja papan pihalla on mukava juosta kun on iso piha ja Serille piti tietenkin Demin hieman isotella,kun Seri-mammukka nautiskeli auringonpaisteessa. Ennalla taas tuttu piipitys ja nopea nenäkosketus ja äkkiää karkuun...Seri onkin niin pelottava että =P , no onhan se tietty kun Enna on Serin pään kokoinen niin tottakai se pelottaa.
Kotiin kun päästiin niin tytöt nukahtivat heti...niin se maalaiselämä on rankkaa tämmöisille taajama-alue koirille. =)
Pitää vielä lähteä niiden kanssa tuohon kentälle juoksemaan,kun en uskalla itse viel lähteä kunnolla kävelemään,ettei tämä nuha pahene tai tule mitään jälkitautia...kun on kuitenkin kyse myös kahdesta muusta hengestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti