torstai 9. huhtikuuta 2009

Rokotukset kunnossa..

Nyt on sitten tytöt rokotettu. Ens vuonna Ennan rabies ja Demin saakin huilia kaksi vuotta ennen seuraavaa rokotusta =). Kävimme kävellen Ell luonna kun ei tästä ole kuin noin 1km matkaa,jos sitäkään. Ell ja hänen vastaanottoapulainen kehui kovasti Ennaa. Sanoivat ettei toi voi olla käppänä kun on VALKOINEN,siis oikeasti valkoinen kun yleensä ovat keltasii ja väittivät minun käyttäneen Ennaan valkaisuainetta..ja aina se jaksaa ihastella Demin lihaksia ja joka kerta sanoo sitä pojaksi,kun ei narttu voi kuulemma olla noin massiivinen. =)
Kysyin myös ett miksi Enna leikkiessään kun se meno yltyy mahdottomaksi urinanaksi ja murinaksi ja haukunnaksi niin rykäsee,ihan kuin selvittäisi kurkkuaan. Ell arveli ett sillä saattaa olla joku pieni ahtautuma risoissa,mutta ei lähtisi sitä leikkaamaan,jos sitä ei muulloin esiinny,eikä sitä esiinny...ja ehkä parempi ettei Ennakin räksytä kun Demi hoitaa sen puolen kyllä loistavasti.
Juuri kun tulimme ja olimme postilaatikolla kurvasi pihalle Vauhti-Raksun auto ja toi tyttösille ruokaa. Demi oli heti kuono kiinni laatikoissa,mutta Enna odotti että sain avattua laatikot ja tuli sitten vasta tutkimaan. Just ja just mahtuivat pöperöt lokerikkoon jonka olin niille varannut...

...Tämmösii siel sit oli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti