sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Uusi lelu koirille ja isännälle

Nyt on kakku syöty ja hyvää oli...tai sitten vieraat olivat vain kohteliaita =)
Tämmöiset vaunut tuli torstaina meille...Valittiin minun lempivärin mukaan ja sointuu sopivasti minun uuteen kevät/kesä ulkoilutakkiini.

...Tämä on se isännän lelu...
Eileen meillä oli paljon vieraita ja kaksi lastakin. Demihän nyt vahti ja kyttäsi aluksi,mutta rauhottui sitten,mutta aina välillä murahteli niille etenkin jos oli jonkun sylissä.
Ihan hyvin meni,mutta sitten kun toinen oli lähdössä ja oli ulkovaatteet päällä niin Demi hermostui ja alkoi tökkimään kuonolla tätä lasta,eli sillä oli suu auki ja murisi ja ärisi,mutta ei purrut. Lapsikin vain nauroi,mutta minä lopetin koiran toi
minnan heti ja olikin sitten ihan kiltisti kun toinen oli lähdössä.
Eli Demi on epävarma lasten kanssa,mutta ei kuitenkaan käy päälle siis pure.

Lasten ääniin se reagoi tarkasti kuuntelemalla kiljuntaa ja pitääkin meillä aina vieraita muistuttaa...älkää korottako ääntä älkääkö juosko. Nämä olivat sen verran rauhallisia lapsia,ettei tarvinnut kuin kerran sanoa. Kummityttöni on kuitenkin niin monet kerrat meillä käynyt että tietää kyllä miten Demin kanssa toimitaan.

Sekin johtuu siitä että niin monta kertaa lapsi on Demin pienenä pelästyttänyt juoksemalla kohti ja huutamalla. Eikä Demi ole tottunut lapsiin...sekä sen kovasta halusta puolustaa reviiriään ja meitä sekä Ennaa.
Mutta nythän
sillä on totuttelut edessä ja eilinen antoi kyllä hyvän kuvan,että alkujärkytyksen jälkeen kaikki sujuu hyvin. Onhan oma kuitenkin aina oma ja se on läsnä joka ikinen päivä. En jaksa uskoa että tulee ongelmia omien kanssa.

Ennahan nyt aluksi pelkäs ja ihmetteli kun lapset halasivat sitä ja pussailivat(johtuu varmasti pitkälti Demi vahti reagtiosta),mutta nöyrästi antoi kaiken tehdä. Välillä se juoksi lapsien ääniä karkuun makuuhuoneeseen =) ja tuli sieltä vasta kun toinen lapsista oli lähtenyt ja metakan taso laskenut.

Koiratkin saivat uuden lelun eileen...Jopa Enna tykkäsi siitä todella paljon,vaikka ei pehmolelu ollutkaan.
...Ensin oli kivaa yksin.......sitten siskon kanssa...
...vaikka sisko onkin vahvempi...
...ja välillä pelottava kun murisee...
....loppujen lopuksi on silti kivempaa leikkiä kaksin...


2 kommenttia:

  1. Komee lelu on isännällä:))
    Alma on samanlainen kuin Demi pikkulasten suhteen, eli on epävarma ja pelkää heitä. Haukkuu aina kovasti, mutta ei silti ole vihainen.....

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla aika yleistä,mutta ei vaarallista =) toi lapsiin suhtautuminen.

    VastaaPoista