keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Vauvoja ja mököttäviä koiria

Meitin kaksoset päättivät sitten tulla maailmaan rvk 32+5. Äiti kiidätettiin 26.04.2009 Kotkan sairaalaan,missä tehtiin alku valmistelut,eli laitettiin tipat ja keuhkoja kehittävä lääke. Sitten odotimme 2tuntia ambulanssia jolla menimme todella kovaa kyytiä Helsinkiin Naistenklinikalle. Äiti sai ilokaasu jonkin aikaa mutta ei se kauan auttanut. Sektio suoritettiin... Klo.17.09 syntyi 2,220g poika ja 17.10 1680g tyttö. Poika aluksi oli laiska hengittämään,mutta olo koheni muutamassa tunnissa. Viikon olin Helsingissä lasten kanssa,jolloin isäntä hoivasi näitä karvaisia kavereita kotona. Lapset saatiin eileen Kotkan sairaalaan,että ovat nyt onneksi vähän lähempänä.

...Pikku-rinsessa 5.5.2009...

...Pikku-rinssi 5.5.2009...

Koirille toimme maanantaina rätin jossa oli vauvojen tuoksuja. Mutta eihän se aluksi kiinnostanut ja Ennaa se kiinnosti enemmän. Demi on ollut aika ärrimurri minulle. Vahtii kyllä etten vaan häviä minneen,mutta isännän kainaloon hakeutuu. Joka kerta sen ilmeestä näkee kun lähdemme vauvoja katsomaan,että "Voi ei älä mee,älä jätä..." mutta se riemu kun huomaakin että tulen takaisin ja nyt kun jaksan käydä niiden kanssa kävelemässä (näin aluksi saan kävellä vain 15min) niin päivä päivältä sen iloisuus palaa.
Mutta se sunnuntain ilta oli ihan kamala,kun se oli niin apaattinen. Enna nyt on oma ihana hömelö itsensä joka ei vaan pysy paikoillaan. Sen häntäkin on alkanut elää ihan omaa elämää...se pyörii ympäri. Koirat meinasivat syödä minut sunnuntain iltana kun astuin ovesta sisään. =).

...Loukkaantunut käppänä...

Kunhan saadaan vauvat kotiin ja äiti saa alkaa käymää pidempiä kävelyitä,niin ehdimme taas antaa koirillekin enemmän huomiota,kun ei tarvi rampata sairaaloissa.
Toki koirat ovat varmaan sitten taas TODELLA loukkaantuneita kun tuodaan vauvat kotiin...mutta kyllä se siitä lähtee.
Onneksi Katja on luvannut 1,5-2kk hoitaa koirien agility treenit,kun Katjan Olli jää tämän kesän jälkeen eläkkeelle,niin Katja ei sen kanssa treenaa vain kisaa ja pääsevät sitten Katjan kanssa torstaisin pitkälle lenkille. Onneksi on tämmöisiä ihmisiä jotka haluavat auttaa... =)

Annelle vielä iso kiitos kukista ja myös kaikkille muille onnittelijoille.

5 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta!
  Voi miten pieniä nuo vauvat ovat :)

  Koirille myös rapsutuksia täältä Hämeestä ja sinulle pikaista palautumista.

  t. Sanna ja partapojat

  VastaaPoista
 2. Iiiihania vauvoja! Ihan isänsä näköisiä ; )
  Mukavaa, kun olet päässyt kotiin. Terveisiä kaikille ja Demille ja Ennalle halaukset!
  T. Anne

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea vielä teille! Sulosia vauvoja, kuinka pieni onkaan ihmisen alku:)

  VastaaPoista
 4. Voi, kun ovat pienet suloisia. :) Ei malta millään odottaa, että pääsee ihan livenä näkemään. Täällä on teille vähän pakettiakin jo.

  Hauvoille kovasti suukkoja.

  T:Heli

  VastaaPoista
 5. Heli...facebookissa lisää kuvia kaksosista ;)

  VastaaPoista