perjantai 1. heinäkuuta 2011

Mitäs ollaan parina kk tehneet...

no tätä...

Demi sai kesäturkin ja kisoissa oltiin Santalahdessa,menestystä no,ei tullut.Perjantain Ennalle HYL. Lauantain nollavoitto yliajalla 2,73 etenemä 3,15. DEmille muuten tosi hyvä rata mutta mamma jätti koiran seln taakse jonka vuoksi puomi ohi tultiin ja samalla ehdittiin myös katsella yleisöäkin. Sitten HYL ja viimeiseltä 5 ja yliaikaa,yleisölle piti haukkua tietty :P
Sunnuntai sitten revanssi,no joo,todellakin...HYL ja yliaikaa 1,42 Ennalle HYL,radalla joka oli minusta vaikeampi kuin kolmosten radoista yksikään viikonlopun aikana.
Demi oli kyllä ihan super nihkee kuten myös oli Janakkalassa. Mutta blondille on tullut nopeutta ja varmuutta,sitten kun mamma taas jälleen kerran kutsuisi koiraa oikealla nimellä...

Ruokolahdella käytiin vielä kokeilemassa jos se tupla tulisi,no eipä tullut,mutta HYPPÄRINOLLA tuli,siis Demi HYPPÄRINOLLA!!!Ei noussut keke pystyyn vaan teki täysillä ja upeella tuloksellakin vielä.3,81 etenemällä 4 sija ajalla -1,94 ja huom,hyppäri ei ole minun vahvin puoli :) upea otus se on! Agiradoilta 10 KEPEILTÄ?!?Lähti liian kovaa että jäi kolmas väli tekemättä,uusi ongelma meillä,miten saada kepeillä säilymään rytmi tolla vauhdilla?? Toisen kerran missasi sisäänmenon ja siitä syntyi monen sekunin keskustelu kuka käskee ja minne ja miksi,tuomarilla oli hauskaa ainakin :D ihanaa harrastaa käppänällä ikinä ei tiiä mitä seuraavaksi,lopulta mamman sana meni partaneidin herneeseen ja upeasti rata loppuun ja toiselta nihkeellä menolla taas,keskari oli pystyssä kun otin autosta koiran,otettiin 5 puomilta ja yliaikaa 0,04...olisi hieman vituttan jos ei olisi 5 puomilta otettu. :)
Tässä video,kiitos kuvaamisesta,joko Viiville tai Tommille 
(Laitan myöhemmin ja Santalahdestakin ja sen Antin ja Doran SERT juoksun)

Sitten Demi saikin huilia ennen SM-joukkuekisoja. Enna meni vielä kokeilemaan Vantaalle helatorstaina,Hugo poika taas matkaseuranaan,että mitä jos...no mitä jos mamma olisi ajoissa ohjaamassa niin tulisi se nolla,uskomattoman hyvää rataa ja vauhdilla ja oikeesti ihanneaikakin oli semmoinen että hitaamminkin olisi kerennyt,vaan mamma kun myöhästyy niin blondi ehtii sinkoilla jo toiselle puolelle rataa tekemässä hypyn,kyll ketutti,miksi en vaa viennyt samalta puolelta vaan meni tekee jonkin typerän persjätön...PRKL!!! Kuitenkin,toisella agiradalta yliaika nolla (hoh-hoijaa,taas)ja sija 2. ajalla 1,53 mutta olikin haastavampi ratakin ja mamma kun ei osaa Ennaa pienellä kaarrattaa kun se jättää aina hajuraon (pitää alkaa suihkimaan hajuvettä ennen startteja jos ei sitten koiran tarvisi hajurakoa jättää ;D ).
Sitten koitti SM-joukkuekisojen aamu ja ne jotka minut siellä kisapaikka ennen starttia näki niin huomasivat kuin jännitin,viimeksi noin vuosi sitten samassa tilanteessa. No koira hyvässä vedossa hyvällä vauhdilla,vaikka mamma myöhässä puomin jälkeen ja sitten tapahtui jotain mitä en osannut odottaa ikinä Demiltä...LENTOKEINU. En tiiä johtuuko siitä että ollaan treenattu kevyellä alukeinulla ja nyt puukeinu,koira rintamyyryy maata pitkin kuitenkin maaliin ajalla -3,17 ja siis vitonen keinulta ja tässä rataa  :( mutta Hei joukkue oli kuitenkin 15/55 kolmelal koiralla kuitenkin ;)
ja sehän ksotuatui seuraavana tiistain lastenhoitaja soitti että Demi ontuu,ei muuta kuin soitto Syke eläinsairaalaan Kouvolaan ja keskiviikolle aika. Demin etukroppa röntgenkuvattiin,ilman rauhoitusta koska menemme kahden viikon päästä hammaskivenpoistoon ja lonkka,polvi ja selkäkuvauksiin,niin en halunnut rasittaa koiraa. Ell kehui ettei ole ikinä nähnyt näin kilttiä käppänää,suukotteli röntgenhoitajaa ja otti rennosti pöydällä,oli kuin kotonaan :) ohi menne ell mainitsi epävirallisesti että molemmat 0-kyynärät ja kehui isoa ja vahvaa luustoa,no ohan se iso luinen,mutta eihän se huono juttu ole. Loppujen lopuksi alkoi tarkemmin tutkia varpaita kun kuvista ei mitää löytyn,niin sisin varvas tulehtun,tai se kynsivalli. Ab-kuuri ja lepoa...joo oltiin levossa ja maanantai eka lenkki levon jälkeen,huoks...ei siitä sen enempää,ääntä riitti enemmän kuin koskaan...tiistain oli jo helpompaa ja torstain oltiin jo normaalissa mielentilassa lenkillä. Torstain pääsi Ennan mukaan treeneihin,siis samassa ryhmässä treenaan,mutta en tehnyt kuin puomin ja kepit Demin kanssa ja taas oli vauhtia niin että puomi paukkui ja keppien välit oli liian pienet käppänälle... :P kyllä se vielä sinne vauhdillakin mahtuu,nyt vaan on tahtoa enemmän kuin taitoa,kuten Katjakin Ollin tilannetta kuvasi,agirodun sijoitus lepää siis Ennan ja Hugon harteilla,jos Demi osallistuu,nyt ei ole tassua rassan ja doupingaikain ohi,joten mikään ei estä osallistumista,ratkaisun teen vasta lauantaina. Sitten meille tuleekin pidempi tauko vasta seuran omissa kisoissa Demin kanssa seuraaksi.
Tilailin hieman helokkiöljyä ja seuraavat tuotteet http://www.bestpet.fi/easy-green-p-53.html ja http://www.bestpet.fi/valkosipuli-kreikanherne-p-49.html

Heinäkuussa käydään Naantalissa Muumeja moikkaamassa koiratkin pääsee Naantaliin mutta Muumeja eivät pääse katsomaan,poikkeamme sitten Raision kautta (?!?!) ja luultavasti myös Hämeenlinnan (partasten kasvattajan luona) kautta kotiin ;)
Varasin koirille osteopaatin ajan elokuun alkuun,ihan vaan varmuuden vuoksi,parempi katsoa kuin katua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti