maanantai 11. heinäkuuta 2011

Agirotu 2011

Lauantain aamusta aikaisin suunnaksi Lpr ja huh hellettä... Sain pystytettyä teltan Piian avustuksella ja sitten vaan odoteltiin omaa vuoroa ja käyttin kävelyllä ja viilentymässä välillä. Enska penska pikkuinen aloitti viikonlopun urakat,hieman nihkeesti,mutta hienosti kuitenkin harmi vaan rengas tuotti ongelmia tulos siis 5 ja yliaikaa. Demin vuoro seuraavaksi,no koirahan oli ihan liekeissä enkä saannut sitä irti hihnasta kun tuomari puhalsi pilliin,hieman korotin ääntä ja sanoin "irti" koira kun pääsi valjaista alkoi se nykimään esteitä kohti ja sitten mentiin ja kovaa :) Kepit tuotti taas ongelmaa,täysillä sisään ja kolmas väli jäi suorittamatta,ei muuta kuin kepit uudestaan ja hieman vauhtia pois...Keppien jälkeen pienet räy-räyt yleisölle ja sitten taas spurtti ja voihan yrjö kun maaliin päästiin,jouduin pidättelemään nimittäin oksennusta.
Seuraavat startit olikin vasta illalla 17.00 aikoissa ja Enska aloitti taas,upeasti ja itsenäisesti suoritti radan ja kivalla tasaisella vauhdilla,mutta se rengas taas...mur,nyt treenataan rengasta ja paljon!
Demin rata vuorostaan 200metriä pitkä ja kansainvälinen luokka,hyvällä sykkeellä koira taas hihnassa kiinni ja radalle samoilla höyryillä,mamma mokas takaakierron ja pirulauta 5 siitä. Kepit meni niin kuin piti,kovaa ja oikein! alle ihanneajan maaliin ja harmi mamman vitonen...
Sunnuntaina joukkuekisan vuoro,Kaisan ja poikien kanssa matkaan. koirat hieman vedottomia lauantaisen 15tunnin reissun jäljiltä. Demi aloitti meidän kisan,nihkeän oloinen ja kepit hitaan,tosin voipi olla ettei keskittyn sen vuoksi keppeihin kun tuomari seisoin keppien vieressä ja Demihän sitten halusi mennä puolivälissä moikkaamaan. En tiiä oliko nolla vai ei. Seuraavaksi Hugo,joka teki ja nollan,rataa en ehtinyt katsomaan,mutta Kaisa vaihtoi lennossa,tai ainakin yritti vaihtaa,kun Hugo ei antankaa avustajalle kiinni vaan väisti tätä,sitten Hugo saatiin kiinni ja Kaisa otti Lucan mukaan toiselta avustajalta,uljaasti Luca taisteli kuumuutta vastaan ja selvisi pitkässä karvassa helteessä radan varmalla Luca-nollalla maaliin,sitten meitin pikkuinen oli ankkurina,Enna singeraskelsi upeasti ja samalla tavalla hieman nihkeesti kuin Demikin,mutta nollalla maaliin. Kyllä saa olla ylpeä partaisistaan <3

Meidän seuran toinen joukkue nappasi upeasti 3. sijan joukkuekisassa! X:t näytti terrieriluonteensa,upeeta!
Ja Open ksian mineissä voitti "sukulainen" Kamu-kampsuli!! Harmi kun en livenä nähnyt,mutta videolla,upeeta menoa,hyvä parrakkaat kaverimme!! (X-joukkueellakin jonkin sortin partahaivenet löytyy meinaan!!)

Kotiin palattuamme,takapihalla oli rusakko,Kaisalla oli hauskaa kun Demi pomppi pupun perässä heinikossa,eihän se sitä kiinni saisi,mutta yrittäähän saa :)

Nyt pidetään taukoa ja Demi menee polvi,lonkka ja selkä kuviin 14 päivä. Enna ehkäpä osallistuu elokuun alussa Haminan kisoihin...ehkä...Demi sitten ehkä vasta omiin,jos sitten niihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti