keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Jankkala 25.4.2011

05.00 lähti Opeliksin nokka kohti koirien synnyinseutua,tai ainakin melkein (Hämeenlinnan tyttöjä). Mukaan pääsivät molemmat partaneidit. Ensimmäinen startti klo.08.00 ja voi jessus sentään,huokailin vaan rataantustumisessa,ihan tajuton pyörii,pyörii rata,mutta yllätten ei se sitten niin vaikeelta tuntunkaan kun pääsi muutaman kerran radan loppuun,mutta se alku tuntui ihan mahdottomalta. No ei muuta kuin kisatykki autosta ja vireeseen,mutta mitens kävikään?? Demi nakkeli niskojaan minulle ja painoi kuonon maahan ne sen hyöhenen kevyet korvatkaan ei toiminut,muutama ärräpää siinä pään sisällä kuului,ei mitään kontaktia koiraa...No ei muuta kuin yrittämään ja lopputuloksenhan arvasi,koira liikkui kuin tervassa ja ei irronnut minneen suuntaan,hitaat kepit ja voi jessus,putkissa puoli päivää. Otettiin HYL tarkoituksella ja kontakteilla en jäänyt varmistelemaan kun yritin vaan saada Demin juoksemaan,mutta ei...
No uudella sykkeellä toiselle radalle,samanlaista pyöritystä toinen rata ja koira saman tuntuinen,alle ihanneajan kuitenkin maaliin,puomin kontakti hypättiin vitosen edestä ja etenemä oli kuitenkin(tuntui enemmän 1,21 etenemältä juostessa ei tullut edes hiki) 3,56 sijoitus 19.,mutta tuntui kun olisi Ennan kanssa juossut kun sai perässä vedättää nihkeetä koiraa. Tokalla radalla alkoi olemaan jo kyllä tosi kuuma ja se näkyi monen koiran menossa.
(Radatkin on kuvattuna,mutta en taida laittaa niitä näkyville tänne...Valmentajalle voisin ne käydä näyttämässä,kun käyn hakemassa yhden artikkelin häneltä joka koskee minua syvästi.)
Ennan kanssa kokeilin lämmittelyhyppyjä,keppejä ja A-estettä ja voi hurja mikä vauhti!!Kisasin siis väärän koiran kanssa ;)
Ei vaan,eipä se koiran vika ole jos minulla kolkuttaa se tuplanolla takaraivossa,hitto,nyt vaan pää tyhjäksi ennen seuraavia kisoja. Eli kaamea känni edellisenä päivänä :DD
Demi sitten valitsi meille seuraavan koirarodun...Russelin,voi luoja kuin hän tykkäs PENNUSTA!!!Siis Demi!Enna ei voinut sietää,mutta Demi oli ihan inlaaavvvv Rumba pikkuiseen ja samoin veti itsensä aikuisen russeli uroksen luokse ja Ennakin tykkäs siitä. Voi olla että joudumme Demin kanssa hieman keskustelemaan asiasta,kun mamma haluaisi kuitenkin toisen rotusen kuin russelin.

Mutta ei ihan kakka reissu kuitenkaan...Antti ja Dora nappasivat 4. sijan ja SERT:in!!Ei yhtään pöllömmin 10-vuotiaalta koiralta,onnea heille. Se oli oikeesti hieno rata ja upeaa yhteistyötä ja meillä on paljon opittavaa heiltä. Heidin ja Antin luvalla voisin laittaa SERT radan youtubeen ja tänne nähtäville...mitens on? (kun Heidi kuitenkin luet tätä)

2 kommenttia:

  1. Ei minusta se Demin meno nyt ollenkaan niin huonolle näyttänyt Janakkalassa. Kyllä te sen tuplan vielä juoksette! Ja saat toki laittaa sen Doran radan.

    T:Heidi

    VastaaPoista
  2. Ei se näyttän hitaalta,pahasti,videolta,mutta se tuntui tosi hitaalta silloin juostessa...

    VastaaPoista