maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kouvolassa 10.4

Lähdimme Demin kanssa ajelemaan kohti Kouvolaa yhden jälkeen. Minua nyt oli jännittän aamusta asti ja Demi alkoi kuudelta aamulla kantelemaan leluja ja kuljeskelemaan,eli oli lähtövalmiudessa. Koko aamun minua seurasi musta-hopea varjo,välillä leluja kantaen välillä kysyvästi katsoen "JOKO NYT JO?!?!?". Ja voi sitä hännän heiluntaa ja käppänäörinää kun aloin sitten pilkkomaan nameja ja otin kisakansion kaapista.
Mie kyllä tarvin kisakuskin,niin paljon jännitän kisoja,nyt kun vielä kk taukokin takana. Kisapaikalla oli Marjut ja Jukka ja Heidi ja Anttikin sinne tulivat :)
Lisä jännitystä peliin lisäsi vielä se ettei meillä ole ikinä mennyt hyvin Kouvolan kisoissa,paikasta johtuen sekä tuomarina herra Allan Mattsson.
Alku olikin tuttua ja "turvallista" Allania,heti alkuun vääntöä ja kääntöä ja kamala kulma keinulle. Mamma mokasikin viennin keinulle valssaamalla koiran eteen,luojan kiitos Demi ei välittän vaan oli jo "lukinnut" keinun. Mammalta huolimaton otto keinulta alas ja hätiköity näyttö putkeen,sekunteja kului. Kepit hitaat,siis Demille hitaat. Ennen puomia taas hieman valssi myöhässä,ei pahasti ja taas hätiköity näyttö putkeen Demi ehti vilkaista jo ratahenkilöitä. Lopputulokseksi kuitenkin SM-nolla. Neljä kasassa,jess!! Ja itselleen treenattavaksi oikea ajoitteinen valssi...4vuotta treenattu enkä saa sitä vieläkään kohdalleen.

Videotodistetta

Toinen rata alkoikin heti kivasti pienellä pyörrityksellä. Tuomari tuomioi meille kuitenkin nollaradan vaikka minusta olisimme voineet ottaa vitosen...Maalissa aika oli +0,56sek,siis ei ole totta!!!Tuplanolla oli NIIIIIN lähellä jo...suolaa haavoihin lisäsi se että olimme lopulta sijalla 3. ja olisimme saanneet SERT:in....yyyhhhh...Nyt siis alan treenaamaan pyörimistä ja pyörimistä ja keinukulmia. Demi menee keinun nopeesti,mutta nyt huomasin että jos lähestymme sivusta niin se ei olekkaan niin nopea,eli treeniä,treeniä. Kepit oli loistavat ja viimeinen keppiväli ei meinannut edes riittää käppänän kokoiselle. Muutenkin koiran meno oli viikonloppuna upeeta ja mammallakin oli jopa hyviä ennakoivia vientejä,mutta nyt vaan pientä säätöä niin saadaan se tupla.

0,56sek yliaika rata

Seuraavaksi mennään Mikkeliin Ennan kanssa 16.4 ja Demin kanssa 17.4...jos siellä saatais Ennalle SERT ja kolmosiin ja Demille se tupla,eikä se SERT sillekään olisi huono jutt,no mutta ne tulee jos on tullakseen,parhaamme sinne lähdemme tekemään ja korkaamaan ulkokisakauden.

Huomenna juhlitaankin sitten Demin 5-vuotispäiviä. Voi siitäkin tulee jo aikuinen :) (ehkä,luultavasti ei).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti