lauantai 23. huhtikuuta 2011

Käppänät Mikkelissä 16. ja 17.4

Ensin ei ollut tarkoitus Ennaa ilmoittaa kisoihin,pitkän matkan takia,mutta jokin muutti mieleni ja ilmo lähti viime hetkellä. Lähdimme Ennan kanssa hakemaan sitä kisakokemusta ja varmuutta ja sitä talven kadoksissa ollutta vauhtia. Ei siis nolla odotuksia tai muutenkaan suuria tavoitteita,hauskaa vaan.
Kisapaikalla oltiin hyvissä ajoin ja ehdimme kuulostella ykkösluokan tuloksia seurakaverilta. Vihdoin oli kakkosluokan vuoro ja voi jessus sanon vaan. No anyway,iloisin mielin ja suurella sydämellä matkaan. Voi hurja mikä yllätys olikin se Enska-penskan vauhti,mamma jäi heti lähdössä suu auki seisomaan ja oli muutenkin myöhässä ohjaamaan ja ohjasi taas väärää koiraa aikaajoin. HYL saatiin kun Enna irtosi TAAS miljoonan kerran sinne väärään päähän putkeen,huoks...ehkä opin vielä viemään sen oikein putkelle :)
Ajatukset kasaan ennen tokaa rataa ja tulos olikin vauhtia ja tilanteita "parsonkaarteilla". Enna oli niin innokas etenemään suoraan eteenpäin että ehti kaarrella siellä sun täällä,upealla yliaika nollalla maaliin ja sijoitus HIENOSTI 2. Puomi oli hieman epävarma,mutta parempi.
Upeaa että pikkuisen vauhti löytyi ja siis ihan eri koira kun talvella,upeeta,tästä on ihana jatkaa. Enna ansaitsi paljon haleja ja suukkoja,on se vaan mahtava pakkaus <3
Seuraavana päivänä sama reissu,onneksi nyt seuralaisen kanssa,serkkuni sain uhriksi. Vuorossa siis Demi. Olikin ollut ihan täpinöissään täällä kotona koko lauantain päivän ja voi sitä riemua kun HÄN pääsi mamman mukaan.
Kisapaikalla taas ajoissa kunnon alkulenkit ja hehkutukset ja koira oli viritetty (tosin nykyään riittä jo kisapaikka viritykseen). Radat oli tosi haastavia,paljon juoksua ja pahoja ansapaikkoja sekä kaarratuksia. Mamma sitten sössikin ihan loistavan radan taas takaankierrossa kun kiirehdin ihan tyhmästi sinne esteille,mutta hauskaa oli ja hei etenemä virheineen oli 3,75!!!Upeeta alkaa meidän yhteistyö löytymään,jes!!

Mamman vitonen

Toiselle radalle hakemaan viidettä SM-nollaa ja sieltähän se tulikin,vielä ansaisemmalla radalla ja sijoitus upeesti kolmas(ajalla -2,36 ja etenemä 3,78),kovastasoisessa kisassa ja SERTkin jäi ihan vähän päähän,eli voisin uskoa että sieltä se tulee vielä joskus,ehkäpä jo tänä  vuonna  ;)

 Nollarata

On se vaan hienoa oikeesti pärjätä koiran kanssa joka ei ole ns.agilityrotu (jos näin voisi sanoa) jonka kanssa olen takonut päätä seinää ja tehnyt niin paljon hommia sen eteen että saadaan yhteinen sävel ja myönnetään Demi on parin kk tullut vanhaksi,se on alkanut jo aika ajoin sietämään muita ihmisiä ja narttuja,tietyillä ehdoilla,hänen ehdoilla :) On se vaan paras koira ikinä <3 <3
Vitsi että olikin ihana ja onnistunut viikonloppu ja mikä parasta aurinko lämmitti mukavasti kisapaikalla.
Janakkala kutsuu meitä siis maanantaina 25.4 jos sieltä tulisi se tupla niin voisi alkaa treenaamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti