tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kisat Janakkalassa 24.4

Lähdimme 04.10 ajamaan Hovinsaarelle minun serkkua hakemaan koirien kanssa ja siitä sitten suunnaksi Janakkala. Ennan radat alkoivat 08.00 ja 09.10 ja Demillä oli vasta iltapäivällä 15.25 ja 16.30...Pitkä päivä siis tiedossa. Hullu mikä hullu. Ennan veli-poika Milo kartturin kanssa saapukin suunnilleen samaa aikaan kisa paikalle kuin me. Huomattiin tosi paljon samoja piirteitä kun käytiin lenkillä upeissa maisemissa,samanlaisia hienohelmoja noi valkoiset.
Enna lähti toisena matkaan ja ensin oli hyppyrata. Tuomarina Anne Huittinen.Rimat olivat 25cm,jes!! Ennaa kyllä vieläkin jänskätti,mutta oli huomattavasti parempi kuin hallikisoissa. Ja ihmeiden aikahan ei ole vielä oli ja enkä taida heittää hanskoja vielä Ennan kanssa nurkkaa,sillä Enska-penska sai ihka ensimmäisen nollansa.

Rata täällä.
Milo-veikan rata.

Toinenkin nolla oli niin lähellä,mutta oikeesti kartturi hölmöili ihan tosissaan ja otti 5 radalta. Ennalla oli vielä parempi vauhti tässä radalla. Kyllä...ketutti ja paljon,mutta hei,tästä on hyvä jatkaa...
Huvittavaa oli vielä se että Milo starttasi heti Ennan jälkeen ja kartturi teki samassa kohtaa saman virheen :D

Rata täällä
Milon hyppäri.

Aikaa Demin ratojen alkuun olikin reilusti,katsoimme vielä maksi-1:ten ekan radan ja nytten löytyy muuten radankuvaaja joka oli vielä enemmän innoissaan kuin meitin Katja. Tämän miehen,ilmeisesti tyttö,juoksi ehkä ekan nollana,niin mies meni polvilleen maahan ja huus ihan täysillä jes!!! Kyllä oli vaikeeta pidättää naurua.Lähdettiin käymään meitin serkulla kylässä,joka asuu 15km päässä kisapaikalta. Se oli ihan hyvä ratkaisu sillä koirat saivat nukkua olkkarin matolla. Siellä oli semmoinen 55kg bullmastiffi,Ruuti. Ruuti oli hiukan innokas,joten ennen kuin otin partaset sisään niin Ruuti laitettiin yläkertaan...
Lähdimme tääs kisapaikalle ja kohta olikin ekan Demin radan vuoro,tuomarina Harri Huittinen.
Demi lähti hyvällä vauhdilla ja sykkeellä,tosin taas oli keinu ihan älyttömän hidas...mutta keppien lopussa katsomossa ollut teltta otti tuulta pahasti,niin siinä meni pieni käppänä ihan sekaisin. No kartturinkin sitten heitti ihan läskiksi ja unohti ohjata koiraa loppu radalla.

Eipä tässä katsottavaa ole mutta laitetaan nyt.

Toinen rata,alkoi tosi vaikeesti ja kartturi veikin sen tyhmästi,miksi?!?! No siitä sitten taas vauhti päälle,vauhti pois ja vauhti päälle ja vauhti pois ja vauhti päälle ja tarkoitus mennä putkeen niin mitä tekeekään Demi...Jää tuijottamaan tuomaria. Tuomariikin alkoi hymyilyttämään Demin tuijottelu ja siirtyikin suosiolla putken toiseen päähän että sain koiran putkeen. Itseasiassa bongas jo sen aikaisemmin heti okserin jälkeen ja vauhti kadoksiin. Putken jälkeekin jäi vielä katsomaan tuomaria...prkl!!!No alkaahan sitten kartturia ketuttamaan taas ja hölmöilee putkella,mutta koiralla kuitenkin hyvä vauhti.

Rataa täältä.

Mutta olipas oikeesti kiva huomata että Demin taito ja vauhti riittää hyvin 3-luokassa,kuhan saadaan sen pää kestämään noita ulkopuolisia häiriöitä. Kesätreeneihin minulla onkin jo oiva suunnitelma.
...Tässä vielä muutama kuva Demin radalta ja metsästä,kaikki kuvat otti Sanna Takkumäki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti