perjantai 11. kesäkuuta 2010

...Pitkästä aikaa...

Eipä ole paljon tullut päiviteltyä tätä sivua,jos nyt jotain rukasaisi. Elikkäs muutama kisa startti on otettu lisää Demin kanssa virallisissa ja mölläreissä ja Ennan kanssa mölläreissä. No joo,jos joku näkee Demin vauhtia siellä Janakkalassa päin,niin pyydän sen takaisin.
Ollaan sen kisojen jälkeen menty rajusti taaksepäin. Askel eteen ja viisi taakse. Tosin tällä viikolla ollaan taas saatu uutta aikaiseksi ja lupaavalta alkaa näyttämään.
Ennan kanssa ollaan taas menty hurjasti eteenpäin. Enna alkoi yksi kerta tekemään keppejä itsekseen enkä saa mennä siihen lähelle enää,JES!!!

Yhteenvetona lyhykäisessään:

-Kovasti otettu nyt painoja pois likoilta ja ovatkin jo viime kesäisissä mitoissaan,jes.
-Demin karvat otin pois,siis nypin. Erittäin kuuman Kouvolan HALLIkisojen jälkeen,siis ne oli kasvihuoneessa helteellä,ei mitään järkee.
-Koulutuksissa käyty
-ja ikävä kyllä kärsitty veriripuli joka vei Demin nesteytykseen asti toukokuun lopulla. ab-kuuri ja kaikki muut mömmöt päälle,ei kivaa.

Dadaa...sitten uutiseen jota olen pihdannut,tutut tietää ja seuratoverit. 19.6 lähdetään SM-kisoihin edustamaan seuraa,kun eihän me niitä nollia kasaan saatu,vaikka alku näytti hyvältä. Mutta kyllä jännittää niin pirusti,että huh-huh... :D

Niin ja kaikille sitten ihan tiedoksi että vuoden blondi palkinnon voittaa meitin Enna,meillä on tänään sadellut koko päivän ja käytiin ennen kasia kävelyllä...mentiin puiston läpi niin neiti ilmeisesti suutti kun kielsin niitä menemästä ojaan uimaan,kun olivat jo ihan tarpeeksi märkiä kun painattivat vapaina heinikossa,niin eikös mitä BLONDI päätti että ja vi***...mie ainakin piehtaroin tässä nurtsilla itteni aivan märäksi,koska en päässyt uimaan...mikäs siinä sitten,vatsa kippurassa kattelin toimintaa ja Demikin kattoi Ennaa ilmeellä "Ei toi voi olla NOIN blondi?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti