maanantai 28. syyskuuta 2009

Kaupunkiottelu 26.9

Heräsimme koirien kanssa aikaisin aamulla syömään ja aamukävelylle. Demi tiesi heti minne olin lähdössä kun kaivoin Ennan BOT:n esiin ja voi kurjuus kun en ottanut hänen omaa :(.
Kulmien alta kyräilyä ja vihaisia katseita sateli kun Demi seurasi minua ihan jalassa kiinni. Oli kuulemma jäännyt makaamaan ulko-oveen kiinni kun olimme Ennan kanssa lähteneet.
Olin 08.30 kasaamassa esteitä ja ottamassa ilmoituksia vastaan. Enna odotteli autossa sen aikaa. Minit aloitti ja Enna oli ihan viimeisten joukossa. Aamulla Enna kiljui kun nostin sen sängystä,mutta sitten se olikin ihan ADHD tapaus paikan päällä ja hyppi koko ajan kuin sanoien "Mennään jo,joko mennään,mennään,mennään!!"
Sitten kun lähdimme radalle,niin hämmennyin ihan totaallisesti...Ennalla olikin tänänä vauhtia ja se irtosikin ihmeen hyvin. Harmittavaa vaan oli sen kun otti putkelta 3kieltoa. Siellä oli jokin haju jota jäi haistelee,kun ravas siin putken sisällä ees-taas kuono maassa. Mutta matka jatkui ja kepeille oli tosi paha kulma,mutta Enna suoritti sen mallikkaasti,samoin okserin ja 180 asteen käännöksen hypyltä putkeen. Olin kyllä niin tyytyväinen Ennan etten ole ikinä ollut näin tyytyväinen. HYL viis,sill oli upea vauhti päällä ja liikkui koko pitkän radan ilman kaninkarvaa!!!
Kotka nappasi voitot mini- ja medi-luoksissa ja makseissa hopeaa. Siis aivan mahtavaa ja jokaisessa joukkueessa oli meidän seurasta koirakko jos toinenkin.
Tuloksia täällä.

Sitten radan jälkeen hieman jäähdyteltiin n.20min ja menimme sitten viel kun lihakset oli lämpimät niin juoksemaan tutkaan. Kaksi yritystä. Ensin Enna juoksi 40km/t ja sitten 42km/t!! Aivan uskomatonta noin pieneltä koiralta,kun eihän käppänäkään mikää nopea koira ole.
Tuloksia löytyy täältä.
Demilläkin alkaa juoksujen kipein vaihe olla ohi ja nytten sillä onkin sitten tuo hoivaamisvietti niin suuri ja kukas muukaan kun Enna joutuu "uhriksi". Joulukuussa sitten steriloidaan.

...Perjantainen pesuhetki...
...Missä Enna luuraa?!...


2 kommenttia:

  1. Hra Muh ja taloudenhoitaja29. syyskuuta 2009 klo 23.21

    Poronaapuri tässä iltaisin kovin innokkaasti onkin rajapartiointia suorittanu, hyvin oli korvien asennosta luettavissa että siellä aidan toisella puolella juostaan ;)

    Hyvä että Enna on löytänyt Vauhdin!!

    VastaaPoista
  2. Tämä neitonen tuskin vaan on yhtä innokas tyrkyttämään peräänsä kuin tää toinen oli Mustin iloksi. Taitaa mielummin antaa sitä toista päätä :D

    VastaaPoista