maanantai 5. lokakuuta 2009

Speedrace 2009

Kävimme Ennan kanssa kiihdyttämässä lauantaina 3.10 Kotkassa Speedrace kisoissa. Käppänöitä olikin paikalla runsaasti,jos oikein laskin niin 22. Koko värisuora edustettuna. Enna ja joukkue toveri Tiltu pitivät blondien mainetta yllä rauhallisillaan olemuksillaan.
Erityisesti oli mukava nähdä Katjaa ja poikia (Afi ja DeeDee) pitkästä aikaa,tais kulua yli vuos kun viimeksi törmäiltiin. Ennan upea puhtaan valkoinen ja karkea karva sai taas huomiota osakseen.
Joukkueeseemme kuului siis Enna ja Tiltu käppänät ja Wiira ja Nera westiet. Joukkueen nimi oli Agi-Kotkien blondit.
Joukkueemme "vaatetti" Tiltun ja Wiiran omistaja Piia-Maarit,hälle iso kiitos hörsöistä. Enna taas oli ihan ADHD,mutt ehti hiukan myös seukata,erityisesti Enna ihastui Tiltuun. Johtui varmaan siitä ett ovat samaa rotuu ja samanlaisii luonteeltaan.
Enna juoksi aivan loistavasti aikaan 11.19!! ja oli 6. nopein käppänä yhdessä poikaystävänsä (Ennallahan on siis oikea haaremi) ja seurakaveri m-h käppänän Hugon kanssa.
Ennan aerodynaamiset etutassut varmaan vaikuttavat asiaan että hän pääsee noinkin lujaa vaikka on niin pieni. Siis Ennan etutassut on nypitty :D
Tuloksia löytyy täältä. Muiden säkäluokkien tulokset myös nähtävillä.

Enna pinkoi kun tuulispää ja hiekka pöllysi joten Katja ei kuulemma saannut selvää kuvaa Ennasta ;)
Tässä kuitenkin TODELLA edustava joukkuekuva.

...Piia-Maarit,Wiira ja Tiltu. Hanna ja Nera sekä mie ja Enna...
Demihän oli sitten NIIN loukkaantunut ett kävi Ennaan käsiksi kun tultiin koti. Onneksi toi Enna osaa jo antaa tolle takas joten eipä siin mitää vaaratilannetta ollut. Mustasukkaisuutta kun Demi on joutunut kykkimään kotona juoksujen takia ja toinen viettää nii paljon aikaa äitinkaa. Otin sitten Demin ja lähdin senkaa illalla kahden lenkille ja voi sitä riemua ja sitä kuulevaisuutta kun hän pääsi yksin äitinkaa ja sai viel juosta vapaana pyörätiellä,pitkän matkaa kun ei tarvin vuorotella Ennankaa.
Tosin huomas kyll ett mitkä koirat oli uroksii ja mitkä narttuja jo pidemmän matkan pääst. Uros lähestyi...Demi innostui ja temppuili ja sain vetää sitä perässäni kun hän olis tarjonnut uroksille herkkuaan. Nartun lähestyessä Demistä tuli NARTTU!!!! Herkkupäivät käsillä...
Ens viikolla Demi pääseekin jo treeneihin ja 17pv onkin seuran mestaruuskisat. Sen jälkeen pari viikkoa taukoa ja siirrytään talviharjoittelu paikkaan. Seuraavat kisat onkin sitten isänpäivänä Kotkassa ja sitten viell marraskuun lopussa olisi tarkoitus suunnata Porvooseen,sitten alkaakin se pidempi leikkaustauko molemmilla koirilla. Kevällä olisi tarkoitus huhtikuussa lähtä Janakkalaan katsomaan Ennan veli Milon ekaa starttia ja aloittaa itsekin kisakausi 2010 molemmilla koirilla. Jos vaikk vihdoin ja viimein näkis sen Kamunkin livenä. Onneksi ne on lauauntain ne kisat koska sitten su.25.4 meillä vietetäänkin 1vuotis synttäreitä.

2 kommenttia:

  1. Voi apua! Kauheita paineita heti kisauran alkuun :-D

    Kuulosti kivalta teidän kiihdytyskisat :)

    VastaaPoista