perjantai 18. syyskuuta 2009

Kouvola 29.8

Sainpas lisättyä videoita tänne...monen mutkan kautta. Eli partasuiden mestruuskisoista on 4 videoo lisätty... >>>
ja Lpr kisojen videot myös >>>

Niin tulipa tässä mieleen että käytiin Kouvolassa kisaamassa kyseisenä päivänä. Serkkuni oli mukana ja Demi juoksi yhden radan. Demi ei ole vuoteen karannut lähdöstä ja minulla iski paniikki kun nyt teki niin. Demillä oli intoa kuumasta päivästä huolimatta ja nyt kyllä harmittaa toi kun se karkasi ja oma säätäminen kepeillä,muuten olisimme saanneet 0-tuloksen. Reilu 4sek yli aikaa ja toi 10 ratavirhettä karkaamisesta ja kepeiltä. Muuten Demi meno oli lähellä sitä sen normaalia vauhtia. Minun pitää muutenkin saada noi kurvit pienemmiksi,kun niihin tuhraantuu aikaa tosi paljon. Päivä jäi tosin kesken koska Raino soitti että Sebastian ei saa henkeä ja pitää lähteä sen kanssa sairaalaan joten ei muuta kuin tuhatta ja sataa kotiin.

Täällä tulokset ja tässä video.
Kuvaaja Heli Toikka


Kävimme myös 17.8 Kotkassa möllikisoissa kirjaimellisesti sähläämässä.
Kutenkin tässä Ennan ja Demin radat.
Kuvaaja Maiju Nyholm

2 kommenttia:

  1. Demillä julmettu vauhti päällä verrattuna Ennan menoon. Ihanaa katseltavaa. Isäntä sano kun katteltiin videota et meidän Bertta hyppää ton A:n yli;)

    VastaaPoista
  2. No joo,Demi on siint "harvinainen" käppänä ett se ei ole perässä vedettävä ja se on nopea. Sille agility on kaikki kaikessa ja sen silmissä on semmoinen palo kun se on radalla. :D
    Enna nyt on tommoinen perus käppänä asenteella "Kyll mie täält tulen"

    VastaaPoista