maanantai 14. syyskuuta 2009

Ennan vatsavaivat ja Tuijan koulutus

Ennan vatsavaivat saivat jatkoa. Se oli jo parempi kun taas alkoi uudelleen tulemaan takapuolesta verta,nyt pääsimme ell vastaanotolle ja saimme lääkekuurin ja kuituja,mutta uusia ongelmia esiintyy kokoajan. Ennan kakka siis on normaalia,mutta kun se ei syö!!!
Olen ruiskulla antanut sille ruokaa ja yrittän houkutella ja pakottan sen syömään mutta mikään ei auta. Herkkuja kyllä syö,mutt ei ruokaa.
Lisäksi sillä on valeraskaus ja se on apaattinen. Jos se ei nyt ala huomiseen mennessä syömään,niin vien sen taas ell. Pakkohan se on saada piristymään.

Olin Demin kanssa Tuija Kokkosen koulutuksessa taas lauantaina ja Demiä ei kiinnostanut sitten niin yhtää..alkaa silläkin juoksut painamaan päälle,mutta mie sain hyviä vinkkejä ja myös Demi ansaitsi kehuja kun viitsi jotain välillä tehdä...tosin keppeihin en ole tyytyväinen,kun koira ne osaa,mutt sitä ei huvittan tehdä niitä taaskaan. Alan taas urakalla palkkaamaan kepeillä sitä. Alkaisvat nyt vaan ne sen juoksut,niin ei tarvis sitä kytätä kokoajan.
Radat oli minusta tosi kivat eikä liian vaikeet mutta ne este välit tuntui olevan ihan hirveen pitkät,ehti koiran hukata siin välissä. Tosin koira hakeutui kyllä aina seuraavalle esteelle ihan hyvin,mutt itse pyöri siell esteiden välillä.
Ennakin oli mukana ja sai mennä putken ja puomin kerran. Enna myös sai BOT-verkkoloimen ja täten nytten "iso tyttö". :)

4 kommenttia:

 1. Mustiporo naapurista16. syyskuuta 2009 klo 22.35

  Voi pikkuista valkoista, toivottavasti alkaa ruoka maistumaan ja vaivat helpottamaan.
  Mustisetä sanoo, että kaikki syömättömät ruuat saa tunkea aidan alta tai yli, mut niin ettei taloudenhoitaja näe;)

  Lähdin hoffisivuja surffailemaan, ja eräästä linkkilistasta sitten tänne eksyin;) Näppärää!!

  VastaaPoista
 2. Enna antais Mustille ruokansa mielihyvin...
  Netti on ihmeellinen paikka ;D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Enna voi jo paremmin :(

  VastaaPoista
 4. Enna voi hyvin ja on voinut koko ajan...ja nyt alkoi ruoka maistumaan ja jopa leikki isolla hämppylelullaan,ilmeisesti "pennut" on jo syntyneet. Onneksi se ei nyt ainakaan ole mitää lelua pitän pentuna.
  Antibiootit jatkuu vielä ti. asti...toivotaan ett senkin jälkeen masu toimii. Lääkkeiden antaminen on yhtä tuskaa,minulle..Enna näet pidättä hengitystään kun laitan pillerin kurkkuun,sit se alkaa kakomaan ja kieli sinertää...mutt onneksi ei oo enää montaa päivää :D

  VastaaPoista