torstai 6. elokuuta 2009

Haminan kisat 2.8

No nii nyt on Haminan kisat kisailtu ja penkin alle meni. Koirat toimi loistavasti,mitä nyt Demillä oli keppi ongelma,joka hoidettiin tiistaina kuntoon. Ohjaajalla ei hermot kestäneet viimeisen 0-tuloksen saamiseksi vaan koko ohjaus meni aivan plörinäksi.
Pääasia että koirilla oli kivaa ja radat olivat todella mukavat ja helpot...
Pitäisi yrittää päästä tuosta kisa jännityksestä eroon. Kisan tulokset luettavissa täältä...

Tänään olisi sitten Tuija Kokkosen koulutus ja todennäköisesti saamme palautteen Haminan kisoista. Saas nähdä miten käy... :)
Demi alkoi eileen lenkillä rassaamaan omaa vasenta takajalkaa ja aloin sitten tutkimaan sitä niin kaksi keskimmäistä varvasta sojotti ylös päin,viimeksi näin kävi vuosi sitten.
Ei muuta kuin puhelu Katjalle,ett jos jalka ei oo kunnossa tänään niin voinko mennä Tuijan koulutukseen Ennan kanssa. Kyllä voin...
Ei muuta kuin koirat kotiin lepoon,ruoka ja Demi hierontaan. Kävin koko koiran läpi ja ainoa paikka mitä aristi oli vasemman takajalan kinnereestä alas päin aina isoon anturaan asti. Hieroin sen kunnolla ja sen jälkeen ei ollut mitään ongelmia jalan kanssa.
Meillä takana Haminan kisat ja todella rankka tiistainen keppi treeni. Onneksi tiesin että johtuu siitä treenistä ja en panikoinut että nyt on astunut lasiin tai muuta.
Käyn sen vielä läpi kohta ja lähden kävelee ja juoksutan tuossa lähi kentällä ja jos sit vaivaa niin Enna autoon ja Tuijan koulutukseen.

..."Marilyn Monroe"...
(Demin rinnanympärys on kasvanut n.1,5cm puolen vuoden takaisesta)

...Demi ja Ikean pandalelu...
(Enna pelkää kuollakseen kun Demi riehuu tän lelunkaa)

...On se vaan isän tyttöä...
...Kyllä MIUSTA tää sänky on NYT pedattu hyvin..vai ootko erimieltä?...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti