maanantai 17. elokuuta 2009

LPR 15.8 ja mini2

Aamulla aikaisin lähdimme Jonnan ja Zorron,Maijun ja Kassun ja Terhin ja Rodin kanssa kohti lappeenrantaan. Mutkien kautta pääsimme viimein perille vaikka Maijun navigaattori puhuikin savoo. ;)
Oli ihan mukava paikka ja ilma. Demikin oli ihan intopinkeenä ja odottelimme vuoroamme,Demi autossa ja mie kentänlaidalla. Viimein kun Jonna ja Zorro tuli radalta niin kävin hakemassa Demin. Rata meni oikein sujuvasti...paitsi keinu. Siinä jaariteltiin useampi sekunti ja oli varma ettei aika riitä 0-rataan,mutta se riitti!!!
Näin ollen Demi vihdoin ja viimein siirtyi mini2-luokkaan,mikä olikin meidän tavoite ennen kuin juoksut alkaa. Demi sijoittui toiseksi tuloksella -3,jotain... Aikahan ois ollut huomattavasti parempi ilman keinu ongelmaa.
Kyll harmittaa nii pirusti kun juuri luulin ett oltiin päästy siitä yli kun harkoissa halusi jopa omatoimisesti mennä keinua.
Raino lupaskin nyt sitt rakentaa meille keinun pihalle,niin pääsen tahkomaan sitä ja kiitos Maijun,niin saan nyt kunnon tukevat kepitkin rakennettua.

...Hyvä Demi...
Päivästä tuli sitten todella pitkä kun siirryimme heti ekalta radalta 2-luokkaan. Vihdoin ja viimein alkoi mini2 luokka ja me ekana. Kaikki ei mennyt niin kun piti...Demi lähti taas tosi innokkaana ja menikin tosi kivasti ja vauhdilla kepeille asti ja osan keppejäkin,kunnes bongas tuomarin...miestuomari ja keinu ongelma...
Ehkäpä nää videot kertoo enemmän... Tokaan rataan olen kyllä ihan tyytyväinen 5vp oli vaan siitä kiinni että keinu oli ennen puomia...

Eka mini2 startti

Toka startti
Kuvaaja Maiju Nyholm

Agi-Kotkat menestyivät hyvin LPR kisoissa...
Maiju ja Kassu voittivat A-kisan Maksi1-luokassa ja Kaisa ja Luca korjasivat voitot molemmilta radoilta mihin osallistuivat Medi1-luokassa.

Tulokset ilmestyvät sitten ajallaan tänne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti