maanantai 27. heinäkuuta 2009

Kouvolan kisat 25.7.2009

Lauantain aamuna suuntana Kouvola...agilitykisat tiedossa. Minä taas oman tapani mukaan jännitin ihan pirusti tulevaa koitosta,kun taas Demi oli perjantain illasti asti ollut into pinkeenä,kun ties minne ollaan menossa kun illalla pakkasin auton.
Eka rata meni ok...kepeille asti,kun mie niin jännitin niitä ja pieleehän ne meni!! Allan Mattssonin radalta HYL,mutta nämä kokeneemmat agility ihmiset kyll sanoivat ettei se rata ollut 1-luokan vaan 3-luokan hyppyrata...oli niin vaikea.
Ajatukset kasaan seuraavaa rataa varten,kepithän ne tietty sieläkin ovat kun on agilityrata kyseessä. Olin ihan varma ettei siint mitään tule,kun juuri ennen meidän vuoroo menetin kontaktin Demiin,se oli aivan muissa maailmoissa...ei vaan maksettu oli joten lähdimme Marja Lahikaisen radalle. Hyppy,hyppy,hyppy...koira aivan omissa atmosfääreissä. hypyn jälkeen piti suorittaa n.180asteen käännös putkelle ja Demi kaarteli kohti A-estettä.
Ei muuta kuin ääntä peliin ja karjasin "DEMI"...sit se syttyi...Sen jälkeen se olin mie joka juoksi ja koira vei.
3. viimeisellä esteella kuulin Katjan huutavan "jes!". "Keskity,loppuun asti..." ajattelin ja DADAA...meidän toinen 0-tulos ja 1.sija tuloksella -8,22!!! Tulos taulukko täällä ...

Aivan mahtava tunne kun oon saanut kuuron,itsepäisen ja vauhdikkaan koiran toimimaan. Tämän takia näit partanaamoja mie rakastan ylikaiken,kun niiden kanssa oikeasti saat löydä päätäs seinää,mutt sitten kun saat sen tekemään niin se onnistumisen riemu on rajaton...ei miulle mikään aina valmis palvelemaan koira sopisi.
Kyllä kelpasi tulla kotiin pokaalin,ruusukkeen,lahjakortin,koirien namujen,lakupussin ja hienon purina koiran makuualustan kanssa kotiin. Rainokin oli niin ylpeä isi.

Seuraavaksi menemme 2.8 Haminan kisoihin (tuohon n.2km päähän)...Tuija Kokkosen radoille ja toivotaan että sieltä se viimeinen 0-tulos tulisi ja siirtyisimme 2-luokkaan.
Katjahan oli sitä mieltä että kyll me jo syksyllä ollaan 3-luokassa...saas nähdä,kun noi juoksutkin painaa päälle,tosin Demin viimeisethän ne sitten on.

Yhteenvetona voin sanoa että koira on aivan loistava ja nopeus riittää sijoihin,kunhan omistajalla on kaikki hallinnassa eikä hölmöile!!!

Vähän kuvia heinäkuulta...

...Kaunis tyttö...
...Mitäs tuolla on....

...Naapurin puolella on,tai siis OLI mansikoita...

...Näetkö nyt varmasti miut?...
...mie täss taas poseeraan...

...Eipä ole täss koirassa ylimääräistä...

3 kommenttia:

  1. Onnea Tanja ja Demi!
    Kivoja kuvia, ekassa kuvassa Demi on ihan ylisöpö :)

    VastaaPoista
  2. HIENOA!! Ja hauskoja kuvia taas! Täälläkin suunnalla marjat maistuu, mutta onneksi vielä naapurin marjat on pysynyt rauhassa... ; ) T: M&F

    VastaaPoista