tiistai 25. elokuuta 2009

Partasuiden mestaruuskisat 23.8

Taas on se tämän vuoden pakollinen meno tehty. Aamulla 05.40 lähdimme Katjan kanssa kohti Pyhtäätä Soilelle missä vaihdoimme autoa ja lähdimme ajamaan Hyvinkäälle. Meitin neidit,Katjan Olli ja Soilen Ada.
Ens vuonna muistamme vaan että lähdemme vasta 06.30!!!
Olimme siellä jo puoli kahdeksan jälkeen,joten kurvasimme Hyvinkään ABC-asemalle kaakaolle ja kahville.
Kamalasti minuu jännitti kun Demin kanssa oli tosi paha keinuongelma Lpr:nan kisojen jälkeen,mutt sain la. tehtyä sen kanssa monta hyvää keinua ja tänään lisää.

Enna olikin kisan eka lähtiä...Enna meni tuttuun tyyliinsä..."kyllä mie täält tuun,mikäs kiire täs on kun ei siull oo sitä pupukaan kädessä"
Katja ja Soile sanoi etten mie taaskaan liikkunut ja okei suotakoon se heille,koska en mie liiku Ennan kanssa niin hyvin kun pelkään ettei se suorita esteitä jos aletaan hurjastelemaan.
Hypyt oli 30 ja mie mietin ett miten toi hyppää,mutt hyvin se hyppäs. Omasta ohjaamisesta johtuva a-esteen ohitus ja samoin yhden hypyn. Tulos oli 10 ratavirhettä ja vajaa 20sek yliaikaa :) sijoitus oli hienosti 8.
Illalla hieroin sen kunnolla kun aattelin että mestaruusradalla rimat olisivat 35 tosin kävi sekin mielessä ett jos ne on niin korkeet etten hypytä Ennaa niistä. Kuitenkin 5cm korkeemmalla kun neidin säkä.

Ennan rata

Demi lähti Mini2-luokassa kolmantena. Koira oli hiukan kadoksissa,joten ei mene enää kauan kun alkaa juoksut. Kaikki muu kiinnosti enemmän.
Eka rima tippui...Demi jäi kuitenkin liian lähelle sitä ekaa rimaa ja sitten miekin taisin mennä muutaman sentin liian kauas jolloin sill tulee kauhee kiire ehtiä miun eteen. Radallahan oli tietty se paljon pelätty keinu,mutt Demi meni se ihan hyvin,enkä voisi siltä parempaa keinua toivoa keinuongelman jälkeen.
Radan vieressä istunutta miestä piti hieman ihmetellä,tietty. Mutta kaikesta huolimatta olin tyytyväinen Demin rataa. Kepit ja keinu onnistui ja se oli pääasia. Lähdin noutamaan neitosten kisakirjoja. Ennan oman löysin mutt Demin en,eli me sijoituimme. Menin tulostaululta katsomaan ja olimme tulleet 3. radalta siis 5 ratavirhettä rimasta ja yliaikaa 0,88sek. Kyll harmitti (kauniisti sanottuna). Palkinnoksi Demi sai ruusukkeen,5euron lahjakortin Mustiin ja Mirriin ja pussillisen Royal Canin mäyräkoira ruokaa. Lahjoitimme Demin kanssa pussin eileen palkinnoksi omalle agilityseurallemme.

Demin rata

Meidän on harjoiteltava paljon tuota keinua ja Rainohan rakensi meille oman keinun tuohon pihalle. Tytöt saivat oikean tyttökeinun.

...Tytöille tyttökeinu...

Sitten odotimme ja odotimme ja odotimme kunnes viimein alkoi mestaruusrata,rimakorkeutta jännitin,mutta onneksi oli 30.
Enna aloitti taas...hienosti mentiin ja olisi saanut upean radan mutta mie ohjasin sen sitten väärään päähän putkeen,mutt oli kuitenkin tyytyväinen,sillä oli mukavaa.
Minun pitäisi oppia vedättämään Ennan kanssa,kun se ei ole semmoinen ohjattava kuin Demi. Enna on tyypillinen käppänä agilityssä,joten minun on mietittävä miten mie sen vien,kun en voi oikasta joka kurvii kuten Demin kanssa

Enna mestaruusradalla

Demi olikin sitten jo ennen lähtöä ihan muissa maailmoissa joten ajattelin että koska tämä on epävirallinen rata niin otetaan sitten vaikka hyvä HYL koska koira oli tuossa mielentilassa.
Kokeilin sitten Demin kanssa radalla takaaleikkauksia kun se ei niitä mielellään anna tehdä. Eka menikin hyvin,mutt tokalla vedin liian pitkälle. Kepeillä kävi jokin kumma hajukämmi... :) Haju vei ja sitten vasta kepit. HYL siitä sitten tuli,mutt ei haitannut yhtää. Koira kulki hajuista huolimatta ihan mukavasti.

Demi mestaruusradalla
Kaikki radat kuvasi Soile Heinänen

Enää 29.8 Kouvolan kisat ja sitten piirinmestaruus joukkuekisat 6.9 sitten olisi tämän kesän kisat takana. Demi aloittaakin varmaan juoksut syyskuun puol välissä ja sitten siitä pari kk eteen päin,niin se lähtee sterilisoitavaksi. Sitten tuleekin hieman pidempi tauko agilityyn,mutt toivotaan että koira on helpommin vietävissä sen jälkeen.

Ennalle tilasin BOT-verkkoloimen joka saadaan 12.9 kun Tuija tulee meitä kouluttamaan taas. Katsotaan kumman koiran kanssa menen,eli onko Demillä juoksut jo silloin alkanut että lähdenkö Ennan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti