perjantai 15. toukokuuta 2009

...harkkoja...

Pitkästä aikaa kun ehtii tännekin kirjoittamaan. Päivät kun viell menee sairaalassa,mutta nyt on alkanut menemään nappuloilla melkein kaikki ruuat pullosta,ettei tarvi nenämahaletkuun laittaa kuin pari ateriaa vuorokaudessa. =) Kyll ne koht on kotona ja päästään viettämään normaali arkea...
Demi ja Enna pääsivät eileen Katjan kanssa treeneihin,harjoittelivat lähinnä etenemistä,keppejä ja Demin kanssa paria hankalaa hyppyä ja putki kulmaa. Ennan kanssa kaikkea kivaa.kun oli vasta tokaa kertaa Katjan kanssa,mutta hyvältä näytti yhteistyö heilläkin. Minäkin lähdin mukaan katsomaan ja kuvaamaan neitosia...yllättäen sain vain Demistä 5kuvaa kun akun pirulainen loppui kamerasta. =(
No onhan täs aikaa kuvailla Ennaa myöhemmin...
Demillä oli taas vauhti päällä ja hyvin se meni,suostui jopa tekemään Katjan kanssa kepit...tosin kun Katja tuli liian lähelle niin mulkoili sitä pahasti ja Katja joutui jättämään hajuraon,ettei neiti lopeta keppejä kesken. Onhan se vaikeeta kun oma koira on perässä vedettävä ja eikä välitä jos olet lähellä,mutt tää meitin vanhempi neiti lopettaa heti kun menee liian lähelle...kauko-ohjattava koira. Minulla ei tietty vaikeuksia kun olen sen itse silleen kouluttanut,mutta Ennan kanssa on sitten muistettava se ettei se toimi niin kaukaanta...välillä tuppaa unohtumaan kumpis siin radalla menikää =)
Ennakin meni tosi innolla(eikä käynnyt ees minuu moikkaamassa,kuten Demi kävi taas monta kertaa),mutta epäröi hyppyjä...ja pudotti rimankin kerran. Se voi johtua hiekkakenttäpohjasta,joka on karkeeta,ettei oikein tahdo hypätä,mutta pakkohan sille on hieroja soitettava,jos siell jotakin on. Sais vaan ne lapset pian kotiin,niin sais koirat hierojalle.
Sitten kävimme tunnin lenkillä...minäkin vaikka en vissiin sai tehdä niin pitkiä lenkkejä,mutta sektiohaava ei ainakaan ole kipeä aamulla eikä lenkillä eileen...ehkäpä tässä sitten aina välillä uskaltaa vähän pidemmän lenkin tekemään kuhan muistaa ottaa rauhallisesti.
Ai niin...uusimmassa koiramme lehdessä oli juttu,että Ruotsissa on BOT-loimi julistettu doupingiksi,sivulla 80...
että semmoista naapurimaassa tällä kertaa =)

...Demin tyylinäytteitä......putkesta ulos...
...kaukaa se hypää...
...seuraava este on putki...ilme sen kertoo......Putkesta putkeen...

1 kommentti:

  1. Toi viimeinen kuva on hauska :-D
    Kiva et koiruudet pääsee treenaileen, vaikket sinä vielä pääsekään :)

    VastaaPoista