perjantai 27. maaliskuuta 2009

Nyt se on sitten virallista...

Ennan lonkkakuvat lähti A/A ja virallinen paperi tänään tupsahti postilaatikkoon ja samat kirjaimethan siellä oli...Kyllä osaan olla iloinen.
Ennalla oli tuossa alku viikosta vatsa hieman löysällä ja ostin sille sitten Tehopaktia ja piimää...No pikku neiti nirppanokkahan ei sitä suostunut syömää,vain nakit ja raaka jauheliha hävisi kupista. No onneksi Ennan maha oli jo tänään normaali eikä mitään tietoa löysyydestä..
Lähden huomenna Ennan kanssa katsomaan Kotkaan agility kisoja,koska itse en voi osallistua,mutta meidän agility seurasta on varmasti paljon osallistujia ja mennään kannustamaan heitä. Ennan otan sen takia mukaan että pääsee näkemään kisa toimintaa ja sitä hälinää mitä siellä on,jos aion sen kanssa syksyllä kisaamisen aloittaa niin sen on hyvä tottua siihen tilanteeseen.

Olin tänään koirien kanssa lenkillä ja Demi joka ei ole ikinä välittänyt koirista jos ne kävelee meitin takana,alkoi tänään jarrutella ja vetää taakse päin. Ei kuunnellut sanaakaan mitä sanoin. Meidän perästä tuli naapurin Buddy,kääpiöpinseri. Demi ei ainakaan agilityssa siedä kyseistä rotua,mutta Buddysta se tykkää ylikaiken...jopa pyytää sitä leikkimään joka kerta kun näkee sen. =) Eli ei se niin roturasisti olekkaan kuin ollaan luultu.
Buddy haisteli Demin takapäätä ja olin jo tiukannut hihnan kun meitin neitien takapäät on arat,eikä sinne saa mennä kukaan muu kuin perheenjäsen,mutta,mutta...Demi siirsi hännän syrjään ja tarjosi pyllyään Buddylle...Tytöllä on ilmeisesti alkanut tärppipäivät,mutta silti oli todella omituista käytöstä meitin Lady-Dominalta.

Ei voi muuta kuin ihailla käppänöiden nukkumisasentoja...

...Enna nukkuu yleensä sohvan käsinojalla...


...Demi taas sohvatyynyllä...

2 kommenttia: