maanantai 16. maaliskuuta 2009

Sanni ja Satu kylässä...

Satu tuli näyttämään suloista p&s käppänä tyttöä. Satu jätti Nitan autoon ettei nämä kaksi(Demi ja Nita) dominanarttua ota yhteen.

Sanni oli iloinen ja leikkisä. Demi ilmoitti heti kuka on narttu talossa pari kertaa ärähti vihaisemmin Sannille kaiken sen räksytyksen ja urinan seassa ja Enna tutuun tapaansa vinkui ja pelkäsi sylissä ja yritti haukkua Sannia kun se riehui pentumaiseen tapaan.
Laitettiin Demi vähäksi aikaa jäähylle pihalle,kun Sanni alkoi innostumaan. Yritin saada Ennan edes vähän nuuskimaan Sannia mutta ei neiti uskaltanut. Katsoi vain surkeana kun Sanni vei hänen lempilelunsa tirpan ja alkoi leikkimään sillä... =(

Sitten otimme Demin uudestaan sisään kun oli hieman rauhottunut ja leikkikin Sannin kanssa vetoleikkiä. Loppujen lopuksi Demiä ei edes kiinnostanut Sannin tekeminen. Kunhan aluksi teki selväksi sille että hänen koti,ihmiset,Enna ja lelut.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Sovittiin Satun kanssa että kesän tullen lähdetään ulos "puolueettomalle maalle" kaikkien neljän neitosen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti