lauantai 21. maaliskuuta 2009

Kevättä rinnassa

Aamulla piti lähteä lenkille koirien kanssa heti ysin jälkeen,kun oli mitä ihanin ilma ja on edelleen. Hienohelma Enna ei pahemmin tykännyt kurasista teistä vaan yritti sipsutella tien reunassa. Demihän nautti kun pääsee taas ilman takkia ulos ja kaikki ne ihanat tuoksut mitä maailma tarjoaa juoksuaikaiselle nartulle.
Lenkin jälkeen jäimme odottamaan talon päätyyn että Katja ja Emma tuo Demille Back-on-Track takkia. Aurinko paistoi mukavasti kun istuimme koirien kanssa penkillä talon päässä ja Enna alkoi oikein ottamaan aurinkoa. Demi vahti naapureita ja häntä alkoi vimmatusti heilumaan kun näki tutun auton. Takki oli valitettavasti liian pieni joten laitetaan se takaisin ja tilataan oikean kokoinen takki,Katja aikoi myös Ollille tilata saman kokoisen takin.

Iltapäivällä kun aurinko kääntyy niin se paistaa ihan iltaan asti meidän olohuoneen ikkunasta sisään ja koirathan osasivat ottaa tästä hyödyn...

Kevään palvojat...
...ja pitihän ne siskon korvatkin puhdistaa...ihan varmuuden vuoksi...
....Demiä lämmittää mukavasti...
Teimme Rainon kanssa päätöksen keskiviikko iltana...Demi lähtee steriloitavaksi seuraavien juoksujen jälkeen,ovat neidin juoksut niin tuskalliset jonka seurauksena on myös todella pahansisuinen ja eileen jopa alkoi murista Ennalle ihan syyttä (tai no okei,Demillä on kipuja juoksujen takia). Niin se sitten helpottaa ennen kaikkea Demin elämää ja myös meidän.

Olimme eileen Helsingissä, kävimme mikroautoradalla,tosin minähän en tietty saanut ajaa (Rainon mielestä)...mutta olin katsomassa kun Raino ja pari hänen kaveriaan ajoivat. Kotiin tulessamme vastaanotto oli sen mukainen että olisimme olleet viikon pois kotoonta... Miekkoset jatkoivat iloliemen maistelua tässä meillä ja Demillä oli ilmeiseti tylsää joten päätti aloittaa tuijotus kilpailun... ;)


...Voittaja tuskin jää kelleen epäselväksi... =)

1 kommentti: