lauantai 29. syyskuuta 2012

Kaikenlaista pölötystä

No niin tehdäänpäs päivitystä.
Eli kisasimme Demin kanssa viimeksi keväällä Kotkassa,sitten se alkoi se mitä olin pelännyt Demi sairastui...Demillä alkoi kynnet mätänee paikoilleen (ja koska toi ei kipua näytä niin ehti mennä kaikki kynnet huonoon kuntoon) ja iho hilseili.
Eläinlääkärin luo,esin oman kylän diagnoosi : Ei ainakaan SLO ulkoisesti katsottuna,joku muu tuskin autoimmuuni. ab-kuuri,ei vaikutusta.
Toisen kerran Anjalassa kilpparitestit diagnoosi: Tulos puhdas,ei näytä SLO:ta kynnet.
Viikkoa ennen agilityn SM-kisoja kävimme parin päivän välein testeissä ja kokeissa Sykkeessä Kouvolassa. Samaa sanottiin,ei uskota että olisi SLO,kynnet on terveet,mutta jokin niitä alkoi mädännyttää. Tulehdus,allergia,cushing? Testejä otettiin cushing,lievästi kohoneet arvot mutta terveen koiran sisällä. Maksa-arvoja ell ei olisi ottanut jos en olisi pyytänyt arvot huimasti koholla. Maksaa tukeva ruoka ja ab-kuuri ja kaiken maailman ravintolisät ja b-vitamiini hevoskuurina.
Kesä meni hyvin ja kynnet kasvoivat äkkiää takas (leikkasin siis ne kuoret ympäriltä pois ettei sinne mennyt kiviä väliin ja painannut ydintä).


Viikko sitten huomasin ettei rapsuttelu ollut vähentynyt vaan oikeastaan lisääntynyt,pika tsekkaus korviin ja jalkoihin paljasti sen mitä epäilin...hiivaa!!PRKL!! Itse alan kääntymään kokoajan enemmän ja enemmän allergia puoleen,koska silloin ennen barffia oireet oli samanlaiset kysi oireitakin oli,mutta vähemmän.
Onko se sitten jokin ruoka-aine vai varastopunkki,niin se selviää kyllä. Seuraavaksi cushingin uusinta testeihin ja maksa-arvojen ottoon 4.10.

Ennan kanssa tehtiin sitten upea rata piirinmestaruuskisoissa,nollalla ja sitten seuraavana päivänä se mitä ollaan odotettu,hieno rata ja nolla ja kaikein parasta oli se että se nolla oli VOITON JA SERTIN ARVOINEN!!! Upea Enska! Tavoitteet saavutettu Ennan kanssa,eipä kolmosissa vauhti riitä,mutta ylpeä ole!!Hitsi mikä työvoitto se oli. Se mistä ollaan lähdetty ja mitä ollaan sen eteen tehty. Kaikki Ennan pelot ja muut,vau en voi muuta sanoa!!

 ja kaiken lisäksi Enna sitten yllätä toisenkin kerran!! Seuran mestaruuskisojen toinen kahdella nollalla ja miinusta oli!!Eka kolmosetkin korkattiin omissa kisoissa,noh... :D miten sen sanoisi,en muista koska on mennyt noin huonosti,mutta Ennalla oli hauskaa,se päätti mennä moikkaamaan tuttuja ratahenkilöitä :D

Gaia,no Gaia on...kuuma tapaus! Tiskipöydällä käyty pariin kertaa ja ruokapöydällekin kovasti aina yrittää. Gaia juoksee nyt kovempaa kuin Enna. (Ohi mentiin aika tarkalleen 5kk ikäisenä).

Gaian tulevaisuus näyttää työn täyteiseltä. Tiedossa on huomenna alkava alueellinen pentuvalmennus Tuula Suomalaisen opeissa sekä marraskuussa Elina Jänesniemen koulutus,Lotta Vuorelan luokse katsomaan oikeat juoksukontaktit sitten ensi vuoden puolella.
Motivointi on helppoa,lelu ja popo on kiinni joko lahkeessa tai lelussa,mikä nyt onkaan lähimpänä.
Kujakeppit aloitetaan ensi viikolla,juostaan 5kk kujaa aivan auki ja sitten alamme sulkemaan sitä, mutta tämän elukan kanssa tulen tekemään kaiken toisin kun silloin näiden kanssa,hieman tieto ja taito kasvanut matkalla.
Gaialla on isot saappaat täytettävänä jos Demi ei enää kilpailu kentille pääse palaamaan...
Metsässä ollaan käyty ahkeraan ja Gaiakin pysyy kuulolla hyvin :)
Muutama kännykkäkuva aamulenkiltä,eikä se kauheasti kiertele enää vesilammikoitakaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti