maanantai 5. marraskuuta 2012

Lokakuun kuulumiset

No niin,Demi sitten sai terveen paperit. JES!! Arvot oli laskenut normaaliksi ja kynnet ja turkki oli hoitavan eläinlääkärin mukaan todella mahtavat. Hyvä mieli.
Demi pääsi heti aksaamaan.
Olin yhtenä lauantaina lenkillä koirien ja tyttäreni kanssa,sitten se tapahtui taas. Pihalta ampui noin 25-30kg vaalea sekarotuinen koira suoraan meidän päälle,yli sadan metrin päästä ampasi ja suoraan yritti käydä koiriin kiinni,ei reagoinut vaikka kuin karjui. Yritin napata koiraa kiinni ja aina vaan sain karvoista otteen ja tuppoja jäi käteen,viimein sain hännästä nykäistyä ja samantien kaulasta kiinni ja sitten poskista,olin jo viskaamassa sitä koiraa maahan,kun muistin että tytär oli siinä.Ei muuta kuin pannasta kiinni ja omistajan luokse se rakki (joka seisoi koko tapahtuman ajan pihalla tekemättä mitään!!) Sanoi ainoastaan "Kiitos ja anteeksi" Annoin palautteen koirien kiinnipidosta,jo on kumma kun ei osata. Mie kuitenkin lähdin palauttamaan koiraa takasin niin käskin omia odottamaan ja nehän odotti,onneksi ne sentää osaa. Gaian selässä kuola tippoja mutta ulkoisesti kenessäkään ei mitään.
Seuraava päivä olikin kamala. Demi päällepäsmärinä yritti syödä kaverini rotikan ja nämä kaksi säesti ja kun rotikka murahti niin kahta kauhemmin päälle vaan tappelemaan :( ohitukset ei onnistu nyt enää ilman rähinöitä ja haukkuvia koira väistetään ja niiden kohdalla vedetään poispäin,varsinkin pihalla haukkuvat. Kaiken lisäksi kuulin että kerran aikaisemmin noin kaksi vuotta sitten meidän päälle tullut sakemannisekoitus terrorisoi meidän kylillä juosten vapaana,siis oikeesti MITÄ VITTUA!! Ei järki näytä paljon ihmisten päitä pakottavan.
Mie en jaksa taas sitä samaa ruljanssia minkä tein kaksi vuotta sitten hyökkäyksien jäljiltä,pakko hakea apua nyt ammatti ihmiseltä,että saan palautettua normaalin elämän takas tänne,ärsyttävää että muiden väliinpitämättömyyden takia minä joudun uhraamaan aikaani ja rahaani...mutta mitä en tekisi koirieni eteen,minä sentään välitän.
En odota ihmeitä isoja koiria kohtaan,mutta se että päästäisiin ohi niistä tämänkin tapauksen jälkeen ilman että rähistään. huoks...
Enna oli muutaman päivän hyökkäyksen jälkeen outo ja alkoi kiljumaan kun koski vasemmalle puolelle kaulaa,no niin nyt sillä on jotain vammoja hyökkäksestä,kivaa. Sain nopeasti ajan eläinlääkäriin,ainoastaan itse en päässyt viemään vaan onneksi oli niin ihana ystävä joka uhrasi oman vapaa-aikansa ja vei Ennan hoitoon. Enää Enna ei niskaa aristan ja rötgenkuvat jätettiin ottamatta...nukutettiin samalla ja poistettiin sitten hammaskivet ja sieltähän se syy löytyi,sillä heilui vasemmalta alhaalta takimmainen poskihammas. Enna toipui nopeasti ja samana iltana vaani jo Demiä ulkona ja Gaian kanssa leikittiin seuraavana päivänä ja otettiin lelu suuhun.
Gaiakin ontui muutaman päivän jalkaa,mutta meni levolla ohi.

Aksa rintamalla siis kiireitä,Heinosen Sannan koulutuksia noin kerran kuussa,alueellista pentuvalmennusta kerran kuussa,bang keinua,kujakeppejä ja ensi viikonloppuna se Jänesniemi.
Demille palautellaan pikkuhiljaa joustavuutta takaisin niin että pääsisimme vuoden vaihteen jälkeen kisaamaan (edellinen kisa startti 19.4). Ennalle lisää varmuutta ja haastavempia treenejä että pääsee sekin samaan aikaan Demin kanssa kisaamaan.Orava jahdissa
 Siskon kanssa on mukava nukkua treenien jälkeen
 Tytöt saivat uudet valjaat etukäteen joululahjaksi
 Nypitty popo
Gaia on kyllä jännä tapaus,oppi ekalla kerralla seisomaan tasapainolaudalla ja istumaan siinä orava-asennossa. Kujakepit nappas heti ja samoin keinu,ei liike eikä pamahdus tunnu missään vaan sinne haetaan vaikka kuinka kaukaa. Ehkä siinä on kuitenkin jotain hulluutta,eikä off-nappia missään. Mutta hyvä niin...katsotaan mitä siitä tulee,mutta tosi hyvältä vaikuttaa...videoita lupailen jossain vaiheessa.
Gaia kävi pyörähtämässä myös pentunäyttelyissä,arvostelu oli juuri sellainen kun ajattelin
"Mittasuhteiltaan erinom. narttupentu. Hyvä ilmeinen pää. Sopiva rungonvahvuus. Turhan tiiviisti kannatettu häntä. Sopiva raajaluusto. Takaosa saisi kulmautua hivenen voimakkaammin. Valitettavan runsas pohjavilla, mikä antaa vierasilmeisen vaikutelman. Karva saisi olla karkeampi. Liikkeessä askel saisi olal pidempi etenkin takana. Varma käytös." Tuomarina Esa Ruotsalainen.
Gaia nypittiin näytelmän jälkeen ja tänään kaverin avustuksella poistettiin pohjavillaa,karva on selvästi alkanut karkeentumaan jo jaloista ja selästä....hyvä siitä tulee,kuhan sieltä nuortenluokasta saadaan se vaadittava H.
Kaikkea on sattunut ja tapahtunut ja ollaan hirveesti tehty vaikka mitä,kaikkea vaan ei muista...kirjoitellaan taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti