lauantai 11. elokuuta 2012

Lauma kasvanut yhdellä "parralla"

Eli 8.7 lähdimme ukkosen kanssa ajelemaan Mikkeliin,tarkoituksena tutustuttaa hänet rotuun nimeltä Portugalinpodengo,tietenkin pieni ja karkea. Istuimme Tiinan luona 4 tuntia ja siinä samalla seurailimme 15 viikkoista pentua Aino-Ainokaista. Aino täytti kaikki vaatimukseni siitä minkälainen lisä meitin laumaan hyväksyttäisiin. Näin ollen pieni popo sai ison pentupaketin mukaan,paperit ja hihnan ja näin matka kohti Haminan ympyröitä alkoi. Nimeksi vaihtui Gaia,koska Aino oli liian lähellä isännän nimeä.
Kotimatkalla haimme lapset hoidosta,mamman luonta ja voi sitä riemua kun olikin pentu paksissa. Kotona vastaanotto oli pörisevä ja heti aluksi tehtiin selväksi kuka on pomo. Kahdessa päivässä Demi oli hyväksynyt Gaian laumaan,Ennalla meni viikko ennen kuin sen elukan vieressä saattoi nukkua tai leikkiä sen kanssa kunnolla.
Gaia on ilmoitettu alueelliseen pentu agilityvalmennukseen sekä tokoon meinataan mennä. Myös maastojuoksuihin suuntaamme kuhan saamme ikää lisää ja mie olen perehtynyt sääntöihin. Onneksi tuntee noita vinttari-ihmisiä niin pääsee heidän kanssa tutustumaan lajin saloihin. Samoin tuo toko on hepreaa,mutta onneksi naapurissa asuu myös toko-ihminen niin pystyy minua vahtimaan etten pilaa sitten niitä liikkeitä.
Sitten se kuvasaastepaketti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti