maanantai 8. marraskuuta 2010

Purinalla 7.11

Lähdimme köörin Kaisa ja Hugo ja Johanna ja Peetu kisaamaan. Menomatkalla Hugo oli sitä mieltä että vääryys oli tapahtunut hänen kohdallaan,kun hänet oli laitettu vaaleanpunaiseen häkkiin.
Minua itteeni jännitti taas ihan kamasti ja vielä enemmän varmaan sen takia ettei Ennan sisäkausi ollut alkanut mitenkään hyvin,vaan lusmuili ja jumitteli treeneissä ja Hyvinkäällä käppänätreffeillä paineli pitkin seinä vierustaa. No minulle olikin nyt Purinalla pääasia se ettei näin kävisi vaan Enna suostuisi tekemään edes jotain. Perjantaina sentään näkyi jo valoa tunnelin päässä kun sai omatoimitunnilla ihan hirveän käppänähepulin ja painatteli Enna-Race-Rallia ympäri isoa puolta ja sai hirveät kehut päälle ja sen jälkeen treeni menikin upeesti.
Ja takaisin Purinan tunnelmiin,tuomarina Anne Huittinen ja muistelin huhtikuun ratoja ja aikoja,mutt tuomari olikin tehnyt mukavat radat löysillä ajoilla,hyppärillä etenemä oli päälle 3 ja ihanneaika 56sek agiradalla 2 ja ihenneaika 61sek!!!!!!!!!
Enna oli vielä hieman jäykkä,mutt ei niin paha mitä on tähän mennessä hallikautena ollut. Hyppärille hitaasti lähdettiin ja lömpsittiin radalla,mutt pääasia että koira liikkui,loppui kohtaan taas parani vauhti ja maaliin tultiin ajalla -2,60 ja sijoitukseksi 4.
Enna siis sai kun saikin LUVA:n,siis vau!!! Äiti oli kyllä niin ylpeä blondistaan,enpä olisi ihan heti uskon että eka startti ja LUVA,mutta kuten juteltiin perjantaina,niin Enna on kehittynyt niin hurjasti viime talvesta,Ennasta on kasvanut iso ja minä suhtaudun siihen eri asenteella,se ei enää ole se Pikku-Enna vaan oikea agilitykäppänä <3
Agiradalle Enna starttasi paremmalla sykkeellä,mutta kun ohjastaja aavisti vähän liian aikasin kepeillä,taisin taas pujotella Demin kanssa,ja lähti kääntymään sen millin verran ja koiralla rytmi sekaisin ja vitonen kepeiltä. Kepit alusta vaan ja sitten ralliteltiin rata loppuun ilman paineita ja keinukin meni ihan ok.



Ennan eka 2lk-LUVA

Ennan agirata

1 kommentti: