keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Mitäs tänne...

Kävimme saman porukan kanssa (Kaisa ja Hugo,Johanna ja Peetu) Porvoossa kisaamassa ja joulusuklaatit hakemassa 27.11. Hugo ja Peetu sijoittuivatkin yliaika nollilla hyppärillä,onnea heille. Enna taas...no,nyt meitä haittasi hevosenlanta :) eihän siell siis kökkäreitä ollut,mutta hajuja senkin edestä :P kaksi HYL:ä siis,mutta silloin vähän kun koira edes vähän pienen-pienen hitusen verran keskittyi minuun ja agilityyn,niin sehän meni hyvin ja vahdikkaasti :) hyvä fiilis siis sinäänsä.
Treenaamassa ollaan tyttöjen kanssa käyty valmentajan kera perjantaisin omatoimitunnilla ja kyllä harmitti ettei ollut viimeksi kameraa mukana...siellä oli mh-salama,jonka herneet ei pysyneet vauhdissa mukana. Demi tippui puomilta,tai hyppäs puomilta oikeestaan. Käsky oli siis putkeen,mutta koska olen saanut siitä keppi,puomi ja keinuhullun (JEE!!!!) niin se valitsi puomin ja yritti sitten korjata tilanteen niin hyppäs alas...onneksi sitä ei sattun vaikka filmaskin kun kysin että sattuiko,niin sen oli pakko ottaa kaksi ontumisaskelta ja sitten lähti taas täyteen vauhtiin. Vauhti saattoi johtua siitä että joutui katsomaan kun menin ensin Ennan kanssa,voi kuinka sitä otti päähän kun Enna pääsi eka. Ohjaajalle kotiläksyksi sylkkäri ja takaaleikkaus hypyille.
11-12.12 pääsenkin Timo Rannikon koulutukseen tuuraamaan toista koirakkoa. Demin kanssa tietenkin ja sitten tammikuun alusta aletaan kisaamaan,yritetään joka viikonloppu,niin saataisiin ne sm-nollat. Enna saakin huilia kisa-areenoilta nyt kevääseen asti. Sitä paitsi sille tuli taas se viime talvinen puomi ongelma,huoks...
Koissut on nyt kaksi viikkoa juosseet metsässä lumihangessa,kun mie olen flunssa kourissa...itse jos hissukseen kävelee sen 5km päivässä niin koirat painaa pää viidentenä jalkana ainakin 15km päivässä...joskus olisi kiva virittää niihin km-mittari :D
Hieroja kävi eileen ja olin jo varautunut siihen ett tyttöset voivat olla aikas jumissa kaikesta lumessa tarpomisesta,mutta mitäs vielä...kummallakaan ei ollut jumeja tai muutakaan ongelmaa vaikka edellisestä kerrasta onkin jo reilu puolitoista kk. Eli tää mamma on löytänyt oikeat otteet koiransa lihashuoltoon,Osaan miekin jotain :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti