tiistai 26. lokakuuta 2010

Elina Jänesniemen koulutuksessa 23-24.10

No niin,viikonloppu vierähti taas agilityn parissa ja koulutuksen merkeissä. Tällä kertaa meitä kouluttamaan oli saapunut Elina Jänesniemi. Lauantain meillä meni aivan pipariksi kuukauden tauon jälkeen,tai ohjaajalla meni,kun unohdin vaihtaa jopa nappulakengät ja muutenkin oli kaikki aivan hukassa ohjauksessa. Koira sai kehuja ja Elina sanoi että Demi joka tulee millin äälle minun kropan mukaan on paras mahdollinen opettaja...siis ohjaajan on pakko käyttää kroppaa oikein että koira liikkuu.
Lauantain jälkeen ei ollut mikään voittaja fiilis ja epäilin jo menoa koulutukseen sunnuntaina,mutta menin silti,nyt koira ajoissa keräämään kierroksia ja tsemppiä ja radalle,viuh...koira ohjaajaa nopeampi joka tilanteessa ja Elina opasti kuuliaasti meille satatuhatta kertaa saman kohdan ja viimein alkoi minunkin luupäähän uppoamaan mitä siin halutaan..keilaamista,vekkausta ja valssia...nyt jos osaisi tehdä valssitkin oikein. ja jei!!Päästiin 31esteen rata "maaliin" vaikka venkslattiin paria kohtaa useaan kertaan...
Tärkein mitä oppi minusta oli vekkaus,minä en siis vekkaa sen takia etteikö koira kääntyisi jyrkästi vaan sen takia ettei minulle tule niitä pysähtelyitä radalla,valssi aloitettava PALJON aikaisemmin ja se ei saa valahtaa. Ja koira ei saa missään vaiheessa saada minua kiinni.
Käski luottaa koiraa,lukee nii hyvin kroppaa että antaa mennä vaan. Upeat itsenäiset kepit ja niistolla valmiiksi ottamaan kiinni koiraa...tulipa ihan pro-olo. Ehkä miekää en ihan surkuhuipaisa ole. Valmentaja oli myös katselemassa ja hyödyntämässä meille sopivia juttuja.
Seuraava Elinan koulutus olisi tammikuussa ja haluaisin niin kovasti mennä,mutta kun meen töihin,niin se on varmaa etten pääse lauantaisin. Voisiko joku ihana seuratoveri mennä lauantaina ja mie menisin sunnuntaina ja maksettais puokkiin... :'(

En jaksa perehtyä tällä hetkellä videoiden editointiin vaan iski kamala innostus sämplätä kuvia ja musaa jonka seurauksena syntyikin seuraavaa.



Näihin kuulumisiin ja näihin tunnelmiin...rakastakaa partasianne <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti