maanantai 18. lokakuuta 2010

Nypintätalkoot etenevät hitaasi...

...mutta varmasti. Jos tänään jaksan niin nypin loppuun,tosin junnut heräsivät jo ennen puoli kuutta aamulla,joten voi olla hieman tiukkaa.
Eileen illalla nypin sitä ja kattelin telkkua samalla on se helppoa kun se vaan nukkuu...

...Demi näyttää nyt tältä toiselta puolelta,toinen on karvanen...
 

Kävimme lauantaina oikein tehokkaan reilun 10km lenkin koirien kanssa. Reipasta kävelyä,hölkkäämistä ja juoksua,sekä vapaana oloa metsässä ja kentällä,kuten joka lenkki,mutta oli kiva tehdä hieman pidempi kun tavallisesti. Koirista kyllä ei huoman eroa,yhtä ADHD-tapauksia olivat.
Sunnuntain oli treenaajien vapaavuoro ja oli minun vuoroni avata kontti,ketään ei tullut treenaamaan joten roudasin itselleni puomin,putken ja yhden hypyn. Harjoiteltiin niin että laitoin putken puomin ylösmenon alle. Enna meinasi vain yhden kerran mennä putkeen eikä puomille,mutta upeesti korjasi itse tilanteen. Kovasti sitten leikittiin ja palkattiin ja pidettiin ihan mega-super-mahti hauskaa.On se vaan niin kovasti kehittynyt talven ja kesän aikana,minun pikku-prinsessa <3
Demi kävi taas niin kuumana että se alkoi huutamaan kun kuuli autonrenkaiden osuvan kentän hiekkaa,ajattelin kauhulla että mitenköhän käy,etenkin puomin alastulon,mutta pelko oli aiheeton. Painoi sata lasissa menemään,niin että olin aivan varma että tippuu puomilta. Maksamakkara purkki puomin alastulolla ja täydellinen suoritus...makkara-katse minuun-eteenpäin ja pirun lujaa-palkka ja kunniakierros kentällä-lelu vahtui isoon keppiin matkalla ja ylpeenä takas mamin luo. 20min treeniä yhteensä ja hyvä mieli.
Kentältä suunnattiin,koska kukaan ei tullut ja aikaa oli,eli junnut oli päikkäreillä, vielä partapoikien kanssa Itärantaan juoksemaan. Siellä oli kamalasti koiria liikenteessä ja joutuivat olemaan jonkin verran hihnassa,mutta saivat ne ainakin puolet matkasta olla vapaana. Taas sai ihmetellä ihmisten asennetta "Ei se mitään tee,meidän koira on kiltti narttu" "No joo,kiva,mutta meidän oma ei siedä vieraita narttuja varsinkaan jos ne jahtaa sen sen pikku kaveria!!" "Mutta ei se pahaa tarkoita,ei se mitään tee."
Eli koirat oli vapaana,joku mummo oli koiransa kanssa kalliolla ja ennen kuin ehdin edes koiria kutsua syöksyi se mummon koira meidän Ennan perään ja jahtasi tätä,onneksi Enna tajsu tulla minun jalkoihin ja Kaisan kanssa sitten huidottiin koiraa pois,joka osasi pitää oikean etäisyyden ettei ihan kdellä tavannut,olisikohan ennenkin joutun tilanteeseen. Laitoin omat koirat kiinni ja se vaan pyöri siin ympärillä ahdistellen Ennaa...mutta kun eihän se mitää tee kun se on kiltti. Että otti päähän...pitää aina muistaa kuitenkin se että koira toimii vaistolla ja jos sen lauman kimppuu hyökätään saa koko lauman vastaansa. Demi meinaan seurasi tilannetta rinta rottingilla aivan kiinni siinä vieraassa koirassa pää koiran yläpuolella(joo,eihän niin saisi lähestyä toisia koiria noin dominoivasti,mutta tällä kertaa en kieltänyt,koska katson asian niin että vieras aloitti koko tilanteen),mutta ilmeisesti luotti että osaan hoitaa tilanteen koska se ei puuttunut asiaan vaan oli kokoajan valmiustilassa. Loppu lenkki sujui kivasti,vaikka taisi olla niin tällä kertaa että kaikilta muilta karvasilta oli jäännyt korvat kotiin paitsi Demiltä. Luca ja Hugo varsinkin koitti useaan otteeseen Kaisan hermoja ja sanonpas vaan etten ikinä ole nähnyt niitä poikia semmoisena,aina niin kuuliaisia,paitsi eileen.
Joku oli polttanut puun rannalla ja Hugosta se kelo oli kamalan pelottava...tällä kertaa Demin ei tarvin poikia komentaa edes sitä yhtä kertaa ja pojat olisivat saanneet leikkiä villisti pyörivän ja murisevan Ennan kanssa,mutta Hugoa pelotti ja Lucaa vei hajut. Enna yritti kostaa Demille viime kertaisen veteen tönäisyn,mutta eipä tuo onnistun,ylläri...
Koirat olivat eileen iltapäivällä väsyneitä mutta onnellisia <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti