torstai 24. kesäkuuta 2010

SM-joukkuekisat 19.6

No niin nyt on SM-huumakin koettu joukkuekisoissa,aivan mahtava fiilis,vaikka aloinkin pantsaamaan jo kahta viikkoa aikaisemmin. Ensi vuonna tähtäimessä sitten se yksilökisakin.
Olin jo siis aivan epätoivoinen Demin kanssa vielä 2viikkoa sitten kunnes,jes,se syttyi. Kiitos mega-mahtavan-super-lelun.
Turhapa tässä hehkuttaa,silloin kuin kaikki natsaa koiralla,eikä snautseri paina esille,niin se menee kuin unelma. Minun jännittäminen lisää vielä Demin suorituksen tasoa,se ilmeisesti rauhoittaa minua menemällä lujemmin ja paremmin,mitä enemmän mie itse pantsaan.

Tässä video radasta.

Demi pääsi pariin kuvaakin.
-Kuva1
-Kuva2

Joukkueen toinen,eläkeläis pappara-käppänä meni ja vallan upeesti hienoisella yli-ajalla 0,22.Ei ollenkaan paha koiralta joka tosiaan on jo eläkkeellä.
Villakoirilla olikin sitten liikaa vauhtia ja toisella 15ratavirhettä ja toiselle HYL. Olimme ennen finaalijuoksua sijalla 9. Joukkueemme oli näin ollen 25. mutta ei huono sekään.

Oli kyllä mahtavaa olla siellä kisoissa ja kokea ja nähdä niitä ratoja.

Tiistain oli treenit ja kouluttaja kehui Demiä nopeeksi,vau!!
Sillä oli taas sama hullu traivi päällä,toivotaan että se myös kestää.
Ja Enna <3 alku jäykkiksen jälkee,se sai jonkun hullun käppänäkohtauksen ja se irtos kahden metrin päähän minusta ja suoritti itsenäisesti ja vauhdilla parit hypyt ja haki upeesti kepit. Hitto siitä on tullut jo "isotyttö".

Meinasin että jos ilmoitan haukut Riihimäelle 11.7. Enna yhdelle ja Demin kahdelle radalle. Mietinnässä vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti