maanantai 26. heinäkuuta 2010

Pitkä kuuma kesä...

Huh hellettä. Lämmintä on riittänyt ihan kivasti ja koirat ovat olleet todella laiskoja ja kaikenmaailman turhan päivänen vauhkoaminen on jäännyt pois...samoin nyt ollaan oltu 2viikon tauolla agilitystä ja lenkkeilykin on ollut lähinnä pieni lenkki aamulla ja illalla...vapaana tietenkin ovat saanneet olla.
Uimassakin ollaan käyty,mutta eihän noi mene josranta ei ole tarpeeksi matala ja saavat itse päättää...Parilla äkkisyvällä olllaan käyty ja kilttinä äitinä olen ne laittanut veteen.
Meidän piti Demin kanssa lähteä tässä viikko sitten Mikkeliin Tuijan koulutukseen,mutt pitikin perua se kun Demin kannuskysi kuoriutui taas,eipä ollutkaan kuin 4kerta tänä vuonna,huoks...nyt olen ihan kypsä ja ne lähtevät talven aikana.Demin kannus turposi,mutt ell ei ottan meitä vastaan koska puristin koiran kannusta niin se ei reagoinnut mitenkää,sanoi vaan että biotiiniä ja lohiöljyä (oma ell oli kesälomalla) ja tänään kun olisimme viimeinen menneet ell,niin da-daa..kannus olikin palautunut entiselleen ja uutta kynttä pukkaa ulos päin. Loppu hyvin kaikki hyvin,mutta kyllä ne lähtee,koiralle tuottaa vaan jatkuvaa tuskaa...

Huomenna me lähdetäänkin lomareissuun Hämeeseen ukkosen kanssa kaksin. Serkkuni tulee tänne pariksi yöksi lasten ja koirien kanssa.

...Tässä vielä kuva tassusta......Blondi,mikä blondi!!...
...Tämän mie haluan tatuoida iholleni...

1 kommentti:

  1. Heippa! Tutun näköistä ja kuuloista tuo kynsiongelma. Meidän Leevillä alkoi kannuskynsistä ongelmat ja sitten pikkuhiljaa siirtyi muihin kynsiin. Kuoriutuu ja liuskottuu pitkittäis suunnassa, nyt epäilynä tämä SLO kynsisairaus jota käppänilläkin tunnetusti on. Leevin isän veli sai kesäkuussa diagnoosin joten varmaan meilläkin on se ja siihen määrätään juuri lohiöljy ja biotiini koska mitään ei ole tehtävissä. Seuraahan niitä muitakin kynsiä.

    VastaaPoista