torstai 18. helmikuuta 2010

Fyssarin tuomio...

Eileen oli taas Demillä fyssarin aika ja kyllä minua jännitti että oliko tassu kestänyt. Ennakin pääsi mukaan matkalle,ettei tarvinnut jäädä lasten ja pakana-kummin kanssa kotiin ja muutenkin tarkastukseen sekin lähti kun sen toinen takajalka on ruvennut paukkumaan.
Fyssari kävi läpi Demin ja lantiossa oli kireyttä,johtuu siitä kun Enna loikkii Demin selkään ja näykkii lantion seudulta,mutta muuten koira oli loistavassa kunnossa.
Tassu kokeiltiin ja Demin ranteen tuomio: että rannekin on täysin kunnossa...JEE!! Saimme luvan lähtä kisaamaan. Pari päivää taas rauhallisemmin ja lauantain voimme mennä koulutukseen.
Sitten fyssari kävi Ennaa hieman läpi,kun aikaa jäi. Ennalla kaikki tuntui olevan ihan hyvin,no eihän se ole niin kovan "rasituksen" alla kuin Demi,kun ei Enna kisaa niin tosissaan...lopuksi vielä se jalka ja hirveä pauke ja poks kuului jalasta kun fyssari väänsi ja tutki jalkaa...
Ennan jalan tuomio: Se ei ole lumpio joka paukkuu vaan jänne joka on hyvin kireenä! Ennan polvethan on kuvattu 0-polviksi,mutta pelotti silti,huh kun huokasin syvää helpotuksesta. Ennalle kotihoito-ohjeet ja viikko lepoa agilitystä,mutta ulkoilla voidaan ja pitää normaalisti.
Eli kaiken kaikkiaan todella ihana ja onnistunut reissu. Otin seuraavan ajan jo toukokuulle ennen kuin alkaa kesän kisakausi niin on koira sitten iskussa.
Hierontaa otetaan ainakin kerran koirille,ihan vaan siksi,ilman syytä,tai no syyksi minusta riittää se että ne on harrastekoiria ja on tärkeetä pitää ne kunnossa.

Tästä on hyvä suunnata kohti kevättä ja kohti uusia nollatuloksia :D

...Ihan rennosti vaan pari päivää...

...Voi näitä kahta...

...Aaawww!Ei ole mitään suloisempaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti