keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Hieman kuulumisia

Onpas taas mennyt aikaa viime päivityksestä.
Kovasti jännitetään josko kohta alkaisia uutisia kuulumaan yhdestä suunnasta yhden asian tiimoilta ;)

Kävimme jo kerran fyssarin luona kun saimmekin pika peruutusajan. Demillä oli muutama nikama vinksallaan ja fyssari epäili jalan puremisen johtuneen siitä,no onneksi kuitenkin lopuksi katsoi vielä oikean etutassun ja yllätys...ranne pois paikoiltaan. Kahden viikon täyslepoo ja uudelleen mennään 17.2 näyttämään ja Enna pääsee mukaan.
Fyssari vaan sanoi että kyllä on pirun sitkeä koira,kun yleensä oireilevat tämmöistä vaivaa enemmänkin,kuin vaan nuolemalla tassuaan. Kyllä taas ottaa päähän kun olen kisankin Deminkaa muutaman kerran kipeellä tassulla ja treenannut,mutta oikeesti mistä olisin voinut tietää että se olisi pois paikoiltaan?
Saimme jumppaohjeet ja nyt kävimme eileen kokeilemassa levon jälkeen tassua ja koira pelitti mallikkaasti,varmuuden vuoksi ei suoritettu a-estettä ja otimme muutenkin rauhallisemmin. Ennen kaikkea eileen kunnon lämmittelyt ja jäähyttelyt.
Koira kävi taas ylikierroksilla mutta kukapa ei kävis kun melkein kolme kuukautta taukoa,mitä nyt silloin tällöin teimme jotain pientä.
Demi pääsi myös lenkille tappisten kanssa ja oli jopa vapaana Peetun kanssa eikä kyllä välittän loppujen lopuksi Mollystakaan.
Rähinäkoulutus siis toimii kuhan itse ehdin sitä sen kanssa tekemään ja kiitoksia loistaville treeni kavereille jotka lupautuu "uhreiksi"...Tosin teki hyvää puolin jos toisin.

Enna pääsikin sitten Tuija Kokkosen koulutukseen kanssani kun Demi oli toipilaana,no olihan se erinlaista,mutta hyvää teki sillekin ja epävarmuudelle.
Puomilla meillä onkin erikoinen ongelma ja Tuijakin sanoi että eipä hän ole tollaiseen ongelmaan ikinä törmännyt,eli Enna menee reippaasti puomille häntä heiluen mutta pysähtyy juuri ennen tasaista osaa ja alkaa tärisemään. Sitten kun sen nostaa siihen tasaselle,niin ei mitään ongelmaa ja alkaa painattaa täysillä ja tekee puomin loppuun täydellisesti,no ei ehkä kuulosta tälleen erikoiselta,mutta lisääntänpä tämä: keinulla ei ongelmia,tekee tosi nopeasti ja kauniin keinun.
Ota noista blondeista sitten selvää. Kovasti nytten treenataan vaan puomia ja puomia ja puomia.

Lähinnä ollaan vaan oltu juuri tuon Demin tassun takia,mutta toki normaalia liikuntaa ollaan pakkasten salliessa harrastettu.
Nii ja Enna kävi treffaamassa ennen treenejä viikko sitten Hugo poikaa ja nautti kovasti,tosin Hugo joka on niin kovaa olevinaan pelkäsi suunnattomasti vapaana juoksevaa Ennaa joka vielä purisi pojalle. Tänään uudet treffit.
Nii ja tosiaan Ennahan on steriloitu ettei nämä treffit johda mihinkään muuhun kuin ystävyyteen.

...Hieman lunta takapihalla(aita tosiaan noin 2metriä korkea)...
...Naapurin Musti tykkää vahtia partaneitejä kasan päältä...
...Lumessa leikkimisen jälkeen on kiva käpertyä lämmittelemään...

3 kommenttia:

  1. Oi kun tytöt on niin siisteissä turkeissa, ihania :) Ja naapurin Musti on hauska :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaimalle kehuista, Musti "the Big Brother" porokoiran puolesta! Ei voi syyttää salakatselusta, kun ihan häpeilemättä kyttäilee ;-)

    VastaaPoista
  3. Juu,kyll toi Musti on hassu,kun näkee minut sisäll nii oikein tuijottamalla tuijottaa ett päästä nyt ne partaset ulos... :)

    VastaaPoista