tiistai 8. joulukuuta 2009

Sterilointi

Neitoset pakattiin autoon eilen aamusta ja otimme serkkuni kanssa suunnaksi Kouvolan eläinlääkäriaseman . Neitosten sterilointi oli klo.12.00.Demi pääsi ensin valmistelu huoneeseen kanssani jossa tutkittiin ja sai esilääkityksen. Odotustilaan odottamaan aineen vaikutusta ja viimeisillä voimillaan piti urista muille koirille. Enna pääsi vähän ajan päästä ja nukahtikin jo valmisteluhuoneeseen. Menimme siksi aikaa pyörimään Kouvolan keskustaan ja odottelimme soittoa. Viimein soitto tuli,että neitoset alkaa heräilemään.
Demiä pitää seurata tarviiko hän hormoonilääkitystä valeraskauden takia,jota siis ei ole ikinä ollut ja alkoi sunnuntaina.
Kotona neioset kannettiin kylppärinlattialle avaruuspeittojen alle maate,jossa saivat olla niin kauan kun tahtoivat.Demi sieltä nousi jo illalla,mutta Ennan kansin sitten eteiseen yöksi nukkumaan. Missä minäkin sitten loppujenlopuksi nukuin niiden kanssa lattialla. :)

Demi sitten ehti hypätä jo illalla sohvallekin,että näin. Onneksi mitään ei käynnyt.
Yöllä Demille maistui ruoka ja joi vettäkin,kun oli illalla hiukan oksentan ja sitten kävimme pitkällä pissillä. Enna nukkui reilusti yli puoli yötä istualteen kaulurin takia,eikä ole vieläkään juonnut itse eikä syönnyt,joten annoin Ennalle leikkelettä että sain lääkkeet annettua.
Ennakin yritti aamulla tulla sohvalle.
Kaulurit vaihdoin pukuihin,että pääsevät juomaan ja syömään koska tahtovat,mutta yöksi laitan taas kaulurit takaisin.

Toipilaista muutama kuva...

1 kommentti:

  1. Voi kun toiset on säälittävän näköisiä pöntöt päässä :(
    Rapsutuksia neideille <3

    VastaaPoista