maanantai 28. joulukuuta 2009

Elämä ilman agilityä

Kyllä on neitosilla ollut kurjaa sterilointien jälkeen kun ei olla päästy agiliitämään kunnolla,kävimme noin viikko sitten hieman (5min/koira)tekemässä puomia,keinua ja putkea. Demi sai mennä myös kepit kaksi kertaan. Voi sitä ilon ja huudon määrää kun pääsimme hallille.
Lenkkeilykin on ollut vähäistä sterilointien jälkeen ja sitten iski kovat pakkaset päälle,mutta nyt ollaan jo onneksi päästy pidempiä lenkkejä ja myös umpihankilenkkejä ollaan parit kappaleet päästy heittämään ja lumihankijuoksua joka toinen päivä. Kummallekaan ei ole ainakaan vielä alkanut tulemaan lisää kiloja,kun tiputin ruoka määrän hyvin pieniksi pariksi viikoksi ja nytkin saavat vähemmän kuin ennen ja hyvin ovat hengissä säilyneet :D
Täällä on juostu pitkin seiniä ja lenkillä on ihan älytöntä liika energian vuoksi,mutta kyllä se siitä. Se on onneksi vai ohi menevää eikä vakavaa,kuhan taas agility palaa viikkoihimme niin kyllä koiratkin rauhottuu.
Tammikuussa menemme hyppykurssille sekä Tuija Kokkosen koulutukseen. Suunnittella myös suunnata Helsinkiin ja Hyvinkäälle kisaamaan Demin kanssa. Ennan kanssa treenaamme vielä tammikuun ja helmikuussa tais olla täällä Kotkan suunnalla kisat,niin kokeilemme siellä sitten.

...Hieman kuvia metsälenkiltä...
...Kentällä,menossa metsään...
...välillä Demi edellä...
...välillä Enna,yli-innokas...
...koirat "jäljestivät" moottorikelkkaa...
...Hangessa kahlattiin,paikoin hanki kantoi koiran painon ...
...siskon jäljillä...
...Spurtteja...
...Demi kylpi lumessa...


...Queen of the hill...

...Ennakin oli luminen,mutta ei sitä oikein kuvista huomaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti