maanantai 30. marraskuuta 2009

Porvoossa 28.11

Lähdimme seurakaverimme Johannan ja hänen x-rotuisen Peetun kanssa lauantain aamupäivästä ajelemaan kohti Porvoon kisoja. Ennen kisapaikalle saapumista poikkesimme "pikaisesti" Brunbergin tehtaanmyymälässä hakemassa isot pussilliset sulkaata.
Kisapaikka oli kamalan mutainen ja eikä muutenkaan minun mieleeni (hevostalli). Kävimme kävelemässä Johannan ja Peetun sekä aina niin ihanan ja charmaatin käppänä herran Lucan ja hänen ihmisen Kaisan kanssa. Demi kävi kovasti yli,haukkuu räkytti kaikille ja kaikelle. Mietin vaan itsekseni mitä kisoista tulee. Mitä kauemmaksi kisapaikasta menimme sitä rauhallisemmaksi Demi muuttui. Paluumatkalla taas adrenaliiniä alkoi virtamaan yhä enemmän ja enemmän. Katsoin parhaaksi pitää Demin autossa häkissä suojassa vedolta ja ennen kaikkea sen takia ettei se kävisi niin kuumana.
Tuomarina Anne Savioja ja no radathan olivat sitten myös sen näköiset,mutta ei niin pahat kun aluksi luulin. Onneksi pääsimme lähtemään kaiken lisäksi kolmantena koirakkona matkaan,mikä myös vähentää Demin ylikiehumista.
Asettelin Demiä ekan esteen taakse,voi sitä huutoa ja yleisöllekin piti huutaa joka oli maneesin katsomossa aivan siinä ekan hypyn vieressä.
Kaksi ekaa hyppyä meni oikein kivasti,kolmantena hieman erinlainen vienti kepeille ja kirotut vasemman puolen kepit.Niistä johtuen 5ratavirhettä ja himppu yliaikaa,sijoitus kuitenkin 4.
Agi-Kotkat oli oikein hyvin edustettuna,meitä oli palkintojen jaossa kolme viiden joukossa. Valitettavasti tätä rataa ei kukaan ehtinyt kuvaamaan :(
Toinen rata olikin sitten jo astetta haastavampi. Aivan mahtava alku suora ja loppuun tehty kääntöä ja vääntöä.
Demi kävi yhä ylikierroksilla ja yritti sinkoilla sinne tänne (siinäkin yksi syy miksi emme kisaa paljon halleissa). Starttasimme matkaan ja kas,kas Demi haukahti jopa muutaman kerran radalla,niin täpinöissään se oli. Mahtava vauhti päällä ja ohjauskin onnistui minusta ihan ok,eli ei mitään suurempaa ollut. Ainoastaan suoran jälkeen kaarros ja siitä koira liian löysästi haltuun ja ehti siinä tehdä mutkan matkaan ja toka viimeinen este liian ahnaasti ja pieni nyökkäys ja Demi teki oman kaarroksen esteen edessä. Rata oli silti puhdas ja kovasti jännitti että riittikö aika ja sehän riitti.
Demi sai ensimmäisen nollansa kakkosista!
On se vaan niin upea koira ja erityisesti minua lämmitti tuomarin sanat,mitä hän Demille kuiskasi. ;)
Tuloksia tulee varmaan jossain vaiheessa tänne.

Demin nollarata.

Mieltä lämmitti myös Luca käppänän ja Kaisan upean loistavat suoritukset medi-luokassa. Hienoilla puhtailla radoilla sijat 1. ja 2. harmittavaa vaan ettei se aika riitä. Luca on niin herrasmies joka on viennyt miun ja Demin sydämet.
Johannalle ja Peetulle kiitos matkaseurasta ja Katjalle erityinen kiitos vielä onnitteluista,ihan tuli tippa linssiin sanoistasi,kiitos!

Kävin vielä tekemässä neitosten kanssa sunnuntaina treenejä,mukana Satu ja sheltit.
Keskityin Demin kanssa vasemmanpuolen keppeihin ja joka kerta tulos oli tämä.
eli mie jännitän kisoissa noita vasemmanpuolen keppejä niin paljon että ne menee päin....koira kuitenkin ne osaa nähtävästi hyvin,toki Demikin kun käy niin kuumana kisoissa että ei senkään keskittyminen ole huipussaan ja siihen lisätään se miun kisajännitys,nii tietäähän sen.
Enna oli ihan hassu treeneissä,se kävi yli myös,se juoksi ihan hulluna ympäri hallia,ADHD ja ei kuunnellut yhtää,mutt sillä oli hauskaa joten sen treenit oli sitten ralli treenit,ehdimme sen kanssa hioa sitten leikkauksen jälkeen kuvioita,mutt nyt se sai pitää ihan ekstra hauskaa ja tulos oli tämän näköistä :)

Nyt jäämekin sitten treenitauolle 2kk,kun neitoset menevät steriloitavaksi. Sen ajan treenaan omaa ohjausta,lähinnä siis pidän mielen virkeenä ja valsseja ja muita "hienouksia" lainakoira Jaxunkaa.

1 kommentti: