sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Seuranmestari 2010

Agi-Kotkien mestaruuskisat pidettiin 19.9.2010,aamulla oli tullut paljon vettä ja kenttämme tuppaa tulvimaan. Onneksi oli sen verran kuivaa että saatiin rata kasaan sinne. Enna aloitti minit ja tekikin upean nollaradan. Harmi vaan agilityradalla RENGAS?!?!? imaisi koiran eikä puomi,what?
Keinulla taas ongelma mutta tokalla kerralla meni hyvin ja loppussa alkoi jo ohjaajan kuntokin ottaa tiukille.

Demi teki hyppyradalla upean suorituksen ollen hyppärin toinen ajalla -14,72 mutta ne kepit,kamaln hitaat,ei jumankauta,mitä mie säädän sen koiran kanssa. Agilityradalla taas upeaa työtä ja loistavaa radanlukutaitoa koiralta,keinu ja kepit hitaat ja aikaa tuhraantui niissä taas ihan turhaan,mutta sijoitus 1. ajalla -16,22.
Tuloksia odotellessa manasin jo kovaan ääneen että turhaa Marjut ja Vimma sitä kiertopalkintoo edes toivat kentälle,kun vievät sen kuitenkin takas,mutta mitens kävikää...meidän Demi voitti seuranmestaruuden -1,16 sek erolla,meidän jästipäinen,vieressä kulkeva,vaikea motivoida käppänä,siis KÄPPÄNÄ!! <3 <3
Harmittaa vaan ettei muistan kuvata noita ratoja,oli kyllä hienot vaikka itse sanonkin.

Siis aivan uskomattoman onnistunut agilityvuosi meillä ja varsinkin nämä kaksi viimeistä viikonloppua,Ennan siirtyminen kakkosiin (Ennahan nouseekin jo kohta kolmosiin kuhan aloitetaan taas kisaamaan,jos sillä on sama syke vielä tauon jälkeen,hieman alkoi jo hiipumaan,mutta jos tauko auttaisi) ja Demin seuranmestaruus.

Nyt pidetään kuukauden tauko ja ladataan akkuja,minulla on myös muita suunnitelmia koirille tässä kuukauden aikana,mutta siitä sitten joskus myöhemmin,jos sillonkaan...
Katjalle taas iso kiitos siitä mitä tänään lupasit. Tai niistä molemmista...


...Ennan SERT kuva ...
11.9.2010


...Demi seuranmestari 2010...

2 kommenttia:

  1. Wautsi wau ! Hurjasti onnitteluita koirille sekä ohjaajalle, upeeta !

    VastaaPoista
  2. Koirat ja ohjaaja kiittää ja kumartaa :)

    VastaaPoista