keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Agilityä ja agilityä...yksi SM-nolla ja yksi SERT ja monta hyvää HYL:ä

Pitkästä aikaan taas jaksan jotain kirjoitella blogiin.

Hyvinkäältä partasuiden mestaruuskisoista 22.8 Ennalle "turha" nolla hyppäriltä ja muistaakseni 3.sija ja HYL agiradalta. Demille SM-nolla hyppäriltä ja HYL agiradalta,sijoitusta en muista.

Oman seuran ekat viralliset kisat 28.8 päästiin hyvin arvosanoin läpi. Tosin Enna ei ollut ihan iskussaan silloin ja kahdella HYL:lä mentiin,mutta nähtiinpäs sentään Milo veikka joka sijoittui yliajalla molemmissa kisoissa ja toisen jopa voitti. :) ja Kamukin oli mukana ja joutui partapuhutteluun kanssani,prkl...minulle ei murraa partaset pojat yhtää jos kerran itse haluu tulla silitettäväksi,Onnea vaan Sannalle sisupussista,kokemuksella voin sanoa että ei tuu helppoa.

Helteisen Haminan Demin radat löytyy täältä A, B, C,
Kuten huomaa ei ole mikään hellekoira,toisin kuin Enna...Enna taas ei toimi talvella :DKouvolassa käytiin Demin kanssa juoksemassa parit yliaika nolla +0,90 sija5 ja +1,23 sija3,ohjaaja nuhassa ja äänikin katos toisella radalla. Jotain mie nyt teen etten saa koiraa kulkemaan,vauhtia koiralla on mutt minun ohjaus ei nyt vaan riitä. Parit treenit ja seuranmestaruuskisat vielä sitten neljän viikon tauko joka jälkeen kaksi päiväseen koulutukseen.

11.9 kisattiin Haminassa KKS:n järjestämissä kisoissa,Ennalla yksi startti agiradalle ja voi apua miten hitaasti lähti kaksi ekaa hyppyä,mutt sitten bongas putken ja viuh,sitten jusostiin tuloksena sija 1. ajalla -12,20!!SERT ja tervemenoa kakkosiin.
Rata oli haastava ykkösille,vain 4 tulosta 15 koirakosta ja Ennan nolla ainokainen.

Tässä rata...


Seuraavana päivänä Demillä piirinmestaruuskisat tuloksella HYL ja HYL,hyvä vauhti ja olisi riittänyt aikakin nollaan,mutta se putken imu on uskomattoman voimakas,mutta hyvillä mielin ekan radan jälkeen. Toka rata hyppäri,tuomarin vaihdossa ja rata astetta helpompi,mutta koira hukkas ohjaajan joku sanoi katsomossa oi ja voih,huomio katsomoon ja haukut päälle,koira kainaloon ja pois radalta...egoon kolahti Demiä ja urahti kun kannoin pois radalt . Pidettiin kivaa ja palkattiin ja koira jäähyttelemään ja joukkekisaan ei saa enää osallistua vaan Demin tilalle Enna.
Enna ottikin sitten HYL joukkueradalla,mutta ohjaaja kun unohti irtautua kepeiltä ja tajusi vasta keppien päässä että "voi,prkl...nyt tulee väärä rata"
Mutta yhteenvetona,vauhtia on molemmilla,ohjaaja kun oppii vielä paremmaksi niin ehkä se AVA-titteli on meillekin mahdollinen Demin kanssa.

Kuvia laittaisin mutta nyt on sivut muuttun niin oudoiksi etten tältä istumalta ihan osaa niitä lisäillä,joten sitten kunhan mielenkiintoa on enemmän niin lisäillään niitäkin,samoin Demin piirikisojen hyvä HYL rata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti