perjantai 25. tammikuuta 2013

Tammikuu

Jaahas,mistäs aloittaisi. Vähän ollaan treenattu kolmikon kanssa,hyvin vähän. Sannan koulutuksissa lähinnä ollaan oltu eli koirille tuli varmaan se 4 treeni kertaa marras-joulu-tammikuussa,tai jos sitäkään.
Homeetalla aloitettiin Gaialle järjen takominen päähän ja Demiä ja Ennaa kehuttiin,kun ihania ja tottelevaisia ne,kuinka ne kunnioittaa minua,kiva kuulla :)
Gaian kanssa aloitettiin jääkausi ja hihnakoulutus. Mariakin sanoi että tuossa pikku elukassa on sisua ja omaa päätä kuin monessa isossa koirassa,on myös hyvin viisas koira(hyvin alkukantainen),joten työmaata riittää,mutta sitähän mie halusin. Tehdään niska limassa töitä ja vuodatetaan verta ja kyyneleitä että saadaan koirasta hyvä,liian helpolla ei vaan tule päästä. Siksi seuraavakin koira tulee olemaan haasteellinen,mutta se saapuu vasta sitten kun Demistä ja Ennasta aika on jättänyt.
Gaialla alkoikin sitten juoksut 9kk ja 22päivän iässä,kesken jääkauden,great. No nou hätä,taukoa siitä ja aksasta ja entistä ehompana takaisin.
Isojen tyttöjen kanssa käytiin Janakkalassa kisaamassa ja voi sitä intoa mikä Demillä oli 9kk ja 1päivän kisatauon jälkeen,tulos oli hyvä ajateltuna tuota taukoa ja vähäistä treenien määrää (tokalta nolla ja sija 5.)...
http://www.youtube.com/watch?v=raUB1uOquDc&feature=youtu.be

Omassa liikkumisessa tän koiran kanssa paljon parennettavaa,kyllä se tauko vaikuttaa näköjään myös minuun ja myönnän että varon kokoajan että se alkaa ontumaan,pelkään että kynnet menee. Seuraavaakin kisaa ollaan katseltu,mutta siitä sitten.
Enna oli taas oma blondi itsensä http://www.youtube.com/watch?v=CmnKI08mXOA&feature=youtu.be
Olen kyllä silti ylpeä molemmista,Ennakin teki hyvää työtä,lentokeinusta huolimatta,mutta se Enna <3 aina="" hauskaa.="" ja="" omalla="" on="" p="" parhaansa="" se="" sill="" tavallaan="" tekee="">Gaialla senkus vauhti kasvaa ja painaa nollasta sataan nanosekunissa,huh,sitten kun sen saa ohjattua oikein niin se pystyy haastamaan ne nopeat sheltit ja parsonit :) ohjattua oikein,meinaan sillä että se ei ole hyppy,hyppy,putki ja jolloin on jo vauhti niin suuri ettei voi enää suorittaa esteitä vaan sitten juostaan ja juostaan ja juostaan,pitkä tie Gaian kanssa,mutta varmasti opettaa minua eritavalla ja hyvällä tavalla kuin käppänät on se niin erinlainen ja olisihan se tylsää jos kaikki menisi samalla tavalla :) juoksusuoralla en enää pärjää ja kepit tulee olemaan "ainoa este" missä tulen sen kiinni saamaan,kontaktit opetellaan meinaan juoksemalla,heti juoksujen jälkeen. Keinu menee jo kivasti ollaan kakkosvaiheessa ja kesään mennessä varmasti kasassa. Kujakepit tilasin täältä lupasivat jo ensi viikolla ne,jes!! Kepit menee jo Gaian kanssa hyvin ja uskallan jo parin-kolmen kuukauden päästä varmasti alkaa niitä sulkemaan ja kesän loppuun/alku syksyyn mennessä olisi kepit kunnossa. Kontakti tulisi olla sitten 100% varmat joulukuussa ja heti 2014 kisaamaan :)

Sitten muutama kuva :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti