tiistai 13. maaliskuuta 2012

Agilityä Ennan kanssa ja taukoa (huoks) Demin kanssa...

Otsikko kertookin jo kaiken,elämä tauolla olevan yliaktiivisen käppänän kanssa on aika rankkaa...Uusia älypelejäkin tilattiin,ei siinä mennyt kuin 5min niin eka peli oli suoritettu,toisessa meni sentään 10min. Hatun nosto Ennalle,kun hänkin osallistui pelien pelaamiseen,kun prinsessa yleensä odottaa että Demi tekee työt ja yrittää päästä nauttimaan lopputuloksista.
Ennan kanssa käytiin taas juoksemassa kaksi yliaika nollaa tässä radat . Matkaseurana meillä oli ihanaiset Emma ja Rämppä.
Minun pitäisi oikeasti muidstaa ohjata ja juosta sen kanssa enemmän,mutta kun on nyt niin tottunut Demin kanssa,että melkein vain käskyt riittää,ei paljon tarvi näytellä Demille enää,kuhan kääntää vain kroppaa. Enna on vielä niin kiinni kädessä ja blondivaihteen päälle saatuaan,ei se juoksekkaan kuin suoraan eteenpäin :D mutta haittaaks se? Hyllyhän sieltä tulee,mutta tuon koiran kanssa on tärkeetä että se menee,menee ja saa näin itsevarmuutta.
Enna pääsi Kim Kurkisen koulutukseen kun Demi on siis tauolla ja voi kiitos kuinka plajon hyviä neuvoja saatiin :) Lisän pätkän,kun jaksan :)

Uimassa käytiin eilen ja lisäilen kuvia ja videoita tällä viikolla vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti