perjantai 21. lokakuuta 2011

Kisa rapsaa ja muutakin

No niin,ohan sitä kisattukin. Ennan kanssa käytiin juoksemassa Lprssa yksi yliaika kakkos sija,tältähän se näytti ,tyytyväinen pikkuiseen,ekat hallikisat vuoteen ja piirinmestaruuskisoissa Demi meni upeasti ollen lopputuloksissa 9. kun mamma mokas heti lähdössä (tokalla radalla siis) ja keppien viennin,miksi mie taas saatoin sen?!?!!? Mutta tässä siis Demin rata.
Nii joo ja käytiihän me partasuiden mestaruuskisoissakin loppukesästä tuloksella Enna hyvä HYL,jäi selän taakse,prkl ja Demille 0 ja sija6. ollen nopein minikäppänä ekalla radalla.Tokalta se surullisen kuuluinen mamman vitonen...koska mie opin ohjaamaa tuota?!Ikinä? Prkl...halolla vaan päähän,ohjaajaa! 5 ja aliaikaa reilu 2sek...ei ihan parasta menoa Demiltä,mutta eihän se oikein ikinä kesällä liiku. Tai jos sitä ei huvita liikkua :D
Kouvolassa käytiin juoksemassa hyppäri nolla 4sijalla,agiradalta mamman vitonen (huoks!)...ööö,takaaleikkus,miksi? Sekä tokalta agiradalta taasen upea nolla,hieman nikeenä taas,mutta nolla silti :) kuva materiaalia ei ole kisoista. 4 SM-nollaa jo kasassa,se tupla vaan...no katsellaan :)

Rannikon koulutuksissa molempien kanssa sitten 15.10,joo...upeasti meni Demi,mutt mamma kun ei osannut taas....Enna,no Ennan kanssa ehtii tekee vaikka sata valssia joka väliin ja syykin selvisi,kiitos Rannikon...Enna ei osaa ollenkaa hyppiä,menohaluja kuulemma olisi ihan kamalasti,mutta kaikki aika tuhraantuu niihin steppeihin ennen hyppyä. Kuukausi hyppytreeniä pituutta ja etäisyyttä ja paljon sekä tavallista treeniä ilman rimoja. Torstain omissa treeneissä Demi meni upeasti,kun mammakin osasi,tosin se hieman kuumeni liikaa kepeillä,alkoi loikkimaan ja tietäähän sen mikä on tulos (hengitys sisään ja ulos) rimat alas ja mamma joutui laittamaan töppöstä toisen eteen ehtiäkseen pois äkäisen käppänän alta,päällehän se oli tulossa.
Mutta kaiken kaikkiaan upeata kuuluu ja Demikin on ikuistettu iholleni 5.10
6.10 tuore kuva
16.10 puolitoista viikkoa otosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti