maanantai 21. maaliskuuta 2011

Päivityksiä...

Enna pikku penska täytti sitten 19.3 jo 4 vuotta ja seuraavana päivänä Enna palkittiin vuoden agilitytulokkaana 2010.
Kisaamassa ollaan tyttöjen kanssa käyty. Demillä menestystä ja nollia.Jopa 3 SM-nollaa jo kasassa,hiukan kiirus tulee,mutta tulee ne sieltä jos on tulee,koiran vauhdissa ei nyt mitää vikaa,vaan mamin ohjaus on nyt tarkan syynäyksen alla. Ja Ennalle...No paljon kokemusta,kyllä pikku blondikin taas kiihtyy kun karva lähtee huhtikuussa ja päästään ulos kisaamaan,ettei tarvitse pelätä seinien hyökkäävän kimppuun.
Demi onkin nyt ollut kk tauolla koska alkoi 28.2 varomaan hyppäämistä,edellisenä iltana vatsa kovalla ja tämä mamma oli ihan varma että se kuolee ja kiidätti sen Vantaalle Aistiin hoitoon...Eipä koira näyttän kipua,kipulääkkeet sai mutta niiden käyttö lopetettiin parin päivän päästä,kun ei Demi osoittan kipua kun silloin 28.2,yhtä nopeesti ohi kun alkoikin...tiedä sitten mikä oli/on.
Fyssariä mennään moikkaamaan 24.3 kun vihdoin saatiin aika sinne,oireet kuulemma viittaa nikamalukkoon,toivotaan niin,että päästään vähällä. Sitten lähtään Mikkeliin huhtikuussa ja Janakkalaan vain Demin kanssa,koska menetin yöpaikan siellä,niin en viitsi kahtena päivä ajella sinne.
Enna kisaa sitten joskus,treenata nyt vähän vaikeempaa kuviota ja katsellaan mikä on vauhti ilman karvoja. Jännä juttu miten se vauhti kasvaa kun karvat vähenee.

Demin Porvoon nolla.

Tässä pikapäivitystä,lisää luvassa loppuviikosta ja ehkäpä kuviakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti