tiistai 23. kesäkuuta 2009

Tämmöistä tällä kertaa

Hyvin on tämä koira- ja lapsiperheen arki lähtenyt sujumaan. Koirat ovat enemmän kiinnostuneita ja innokkaita kun mustasukkaisia jota aluksi pelkäsin kuollakseni...Katsotaan kun nappulat alkaa liikkumaan. Silloin pitää kyll olla todella tarkka ettei ne pääse käsiksi koiriin.
Ristiäisiä tässä kovasti ollaan valmisteltu ja on tämä päivittäminen jäänyt vähemmälle. Lapsoset saavat nimet 28.6 klo.13.00...

Meillä koettiin sunnuntaina kauhun hetkiä...Olimme isännän kanssa sisällä kun kamala ulina kuului takapihalta,tajusin heti että se oli Demi. Juoksimme katsomaan mitä tapahtuu,Enna juoksi häntä koipien välissä meitä vastaan ja Demi oli kyyryssä nurmikolla oikea etutassu ylhäällä.
Minä vedin aivan paniikkiin kun Demi ontui tassuaan ja aloin kaivamaan päivystäjän numeroo kännykästä (kännykässäkin taitaa olla enemmän ell ja koirahierojien numeroita kun omien kavereiden)...onneksi isäntä oli kotona ja sai minut rauhoitettua,että odota vähän,katsotaan...
5min päästä Demi oli kun mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan ja juoksenteli Ennan kanssa pihalla ja hyppi sohvalle ja sängylle.
Aloin soittelemaan hierojille,että jos saisin jonkun tulemaan maanantaina,kun tiistaina,siis tänään on kisat. Onneksi sitten sai yhden naisen tulemaan.

Hieroja katseli miten Demi juoksi ja käveli ja sanoi ettei sen liikkeissä ainakaan mitää näy. Otti koiran olkkarin lattialle ja alkoi hieromaan. Niskasta löytyi pienen pieni jumi kohta,mutta muuten koira oli kuulemma unelma kunnossa(epäili koiran menneen niskan kautta ympäri silloin sunnuntaina kun me emme käytä kaulapantaa tai sitten se saattoi olla jotain muuta)...sanoi että tuskin ikinä hieronnut näin jumitonta koiraa.
Sitten se alkoi käsittelemään takajalkoja...oikean kohdalla se ylisti Demin lihaksi ja sanoi että hyvin kovat,ettei ole löysää (siis lihasmassa on kovaa,tervettä lihasta)...vasemman kohdalla sanoi että tästä jalasta on surkastuneet lihakset,ihan pehmeet..arvatkaa vaan pelästyinkö. Kyseli ett onko liikkunut normaalisti ja tutki jalkaa ja naurahti sitten...Demi osaa vain olla niin rentona hieronta tilanteessa että sen kaikki syvätkin lihakset rentoutuu =) Todella hyvä ominaisuus koirassa joka harrastaa paljon...välttyy jumeilta.
Hän tulee 6.7 uudestaan käsittelemään molemmat tytöt,ihasteli viell lähtiessään snautserin ulkomuotoa.

Kamala kun jännittää ilta niin paljon...Ennan kisa depyytti ja Demi aloittaa kisakauden 2009. Koiria on Porvoossa käytävässä kisassa agilityradalla 44 ja hyppyradalla 40...Enna osallistuu vain agilityradalle ja Demi molempiin. Joten odotuksen palkintopalli siojen suhteen voin haudata,kuhan sais niitä nollia molemmille...
Yritän tulla kertomaan viell illalla että miten meni,mutt toden näköisesti jää huomiselle.


...Demin reidet...

...käsi kädessä...
....tästä huomaa miten pieni tyttö oikeesti on...
...isi on rakas...

...rennot kisakäppänät...

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia, täytyy jälleen kerran todeta, että kyllä on Enna ja Alma niin samannäköset:) Niinku esim. tossa isännän niskan päällä, sama asento meilläkin:)

    VastaaPoista